Restanțe

Spaniolii încep să scoată seriale siropoase din ce în ce mai credibile, dar uită că, în România, viața bate filmul… Și cum la o universitate nu există nici măcar viață…

Un profesor și opt studenți integraliști de la cibernetică au spart Restanțeria Regală a Decanatatului și au dat drumul la tiparnița de restanțe.

,,Avem de-a face cu mai mult decât un jaf. Au fost luați ostatici cinci masteranzi și patru profesori. S-au închis acolo de la admitere încoace și vor să stea 11 zile.” a declarat Sandu Plop, rectorul academiei.

Sursele oficiale spun că vor să tipărească 2,4 milioane de restanțe. Academia de Studii Economice este deja izolată de trupele MAI și MApN, în timp ce drumurile spre Piața Romană au fost blocate.

,,Încă nu știm dacă au săpat și un tunel pentru evadare. Este posibil să fie săpat dinspre metroul de la Universitate sau Piața Romană. Oricum este grav ce se întămplă! Vă dați seama că noi, cei de la marketing sau finanțe bănci, avem cel mai mult de suferit.” ne-a transmis Dorel Marga, student cu taxă la marketing.

– Rolex