Admiterea la Facultatea de Spadasini din Craiova s-a încheiat! Au fost 30 de candidați pe loc!

Dacă la București, Cluj sau Iași, centrele universitare erau într-o perpetuă luptă pentru atragerea studenților, la Universitatea din Craiova nu există niciun stres. Facultatea de Spadasini are 30 de înscriși pe loc, în timp ce la Facultatea de Samurai și Ninja, doar șapte. Decanii facultăților sunt mândri de reușită, pentru că, epuizându-se până și locurile la taxă, vor putea să-și permită construirea unei arene de lupte.

„Îi învățăm mult pentru viață cu materiile noastre, mânuiri speciale, rezistența metalului și specializarea shogunului intensiv katana. Ce atâta matematică și chimie?” – a răspuns fericit decanul de la samurai.

În holul principal, s-a arborat până și steagul Clanului Itachi, dându-le astfel studenților sentimentul de apartenență cuvenit.

Viitorii studenți sunt și mai fericiți, pentru că este singura facultate practică din țară.

„Știu că am posibilități aici în România. Spuneți-mi o stradă sau un clan din Craiova care nu are nevoie de spadasini! Totuși, aș fi vrut să dau și la ninja, pentru că mi-ar fi plăcut să mă lupt cu shurikenurile prin piață.” – ne-a transmis Alex Pop, prospăt admis la facultatea de spadasini.

– Rolex

Similar Articles

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare