După succesul răsunător de odinioară al celebrei serii de jocuri Prince of Persia, Ubisoft a făcut o surpriză neașteptată în dimineața aceasta. Va apărea jocul Prince of Strehaia în care povestea are loc la 4000 de ani de la finalul lui Forgotten sands.

 

Personajul principal, prințul Giovani, trebuie să se lupte cu un pumnal și o sabie a luminii pentru a-și recăpăta orașul de sub jugul altor clanuri mafiote. Poliția română este doar un adversar episodic.

 

„La început, mânca-ți-aș, am simțit un fior la lupta din primul turn al palatului nostru. Nu știam că Giovani al nostru se poate urca pe candelabre și balustrade sau să sară din turn în turn cu satârul în mână. E atât de șmecher tutorialul!” – ne-a transmis un membru al clanului Briceag.

 

Din comunitate, fiecare game tester a avut o părere foarte bună.

„Galeria de poze sunt de la nunta Zmaraldei sau de la războiul de săbieri cu poliția locală, dar nu pot să nu-i dau o recenzie bună după faptul că au introdus în joc cumpărarea de arme cu «haur» și «fer» .” – ne-a spus Dorel Varga, student la Facultatea de Automatică și Calculatoare, game tester cu jumătate de normă.

– Rolex