Noul Cernobîl într-un cămin din București! Frigiderul unui student emite 15.000 de röntgeni pe oră!

"în Satiră" "de POV21"

Astăzi, angajații din partea centralei Cernavodă au venit la complexul de cămine Belvedere pentru a cerceta cauzele radioactivității ridicate a frigiderului deținut de studentul Alex Pop. Aparatele au măsurat 15.000 de röntgeni pe oră în împrejurimi, iar mutațiile genetice ale speciilor din caserole au și început.

„Mâncarea o țin cu lunile în frigider, iar motorul numărul 4, prevăzut cu freon, are probleme cu răcirea. După ce am scos barele de bor din frigider, catastrofa nu a întârziat să apară!” ne-a transmis acesta.

În urma expertizei, miezurile borcanelor de zacuscă au explodat pe rând și cantități uriașe de material nuclear pun în pericol palierul și căminul.

Administrația a declarat:
„Am făcut ce am știut de cuviință. Am chemat inginerii de la Cernavodă încă de anul trecut și am semnat un tratat de furnizare a materialelor nucleare, mai ales că economia complexului nostru de cămine se apropie de crah. Am avut o discuție între cinci ochi cu fiecare student la momentul decazării, pentru a nu repeta catastrofa.”

– Rolex

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi