E oficial! Centrul de la Măgurele a început comercializarea de săbii laser pentru imperiul Sith!

"în Umor și satiră" by

Tot umblă zvonuri prin lumea occidentală că românii nu mai exportă nimic. Adevărul este că România are o șansă să-și pună economia pe picioare în colaborare cu imperiul Sith pentru următoarea perioadă.

Directorii Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizică și Inginerie Nucleară „Horia Hulubei”, după o conferință susținută alături de Darth Vader si consiliul lui Palpatine, au ajuns la consensul de a cerceta, produce și exporta pentru imperiul Sith, săbii laser.

„Anul trecut am avut oferte și de la cavalerii Jedi, însă Yoda l-a pus pe nervi pe Gerard Mourou, încetinindu-i cursa către premiul Nobel.” a spus un savant.

Sătui de criza economică, românii au decis să ia parte la valul științific.

„Ne-am simțit datori să dăm societății ceva înapoi. Mai ales că războiul stelelor dintre cavalerii Jedi și imperiul Sith este mai profitabil și mai sigur decât ceea ce ne promit NATO sau Rusia. Poate, cine știe, imperiul Sith ne va ajuta să recuperăm Basarabia și Bucovina de Nord. ”

Institutul a primit deja o sumă de bani de încurajare din partea familiei Skywalker pentru a se răzgândi cu privire la colaborarea cu forța întunericului.

– Rolex

Lasă un răspuns