Dacă ai stat un an de zile cu nasul în cărți și ai memorat eseuri, date istorice, formule chimice și matematice, informatică și limbi străine până te-a luat greața, nu rata oferta de nerefuzat a celor de la Untold și Neversea!

Prin campania „Bac de 10”, aflată deja la cea de-a cincea ediție, organizatorii Untold și Neversea își propun să susțină performanța și inteligența, punând la dispoziție un abonament gratuit pe patru zile tinerilor care vor lua nota 10 la examenul maturității.
Untold Festival este cel mai mare festival de muzică din România. Acesta se desfășoară în fiecare an la Cluj Arena, în orașul Cluj-Napoca, iar Neversea Festival este cel mai mare festival de muzică ținut anual pe o plajă, în România, mai exact Neversea Beach.

Campania „Bac de 10” este susținută de Kaufland România. Katharina Scheidereiter, CSR Kaufland România: „Kaufland România se alătură pentru al treilea an consecutiv campaniei <<Bac de 10>> pentru a sprijini educația elevilor din România, împreună cu partenerii de la Untold și Neversea. Examenul de bacalaureat este un moment important în viața oricărui licean și le urăm tuturor absolvenților să fie încrezători în forțele proprii, indiferent de nota de la examen.”

  • La festivalul Neversea, prețul este de 499 ron plus taxe din prețul final al abonamentului de 599 ron plus taxe;
  • La festivalul Untold, prețul este de 715,20 ron plus taxe din prețul final al abonamentului de 892,32 plus taxe;

Practic și teoretic, ești scutit de o grămadă de bani, care îți pot folosi în mai multe domenii. Se pare că vânătoarea de note este bună, într-un fel… sau rămâne doar o formulă a incapacității logice?

Edy Chereji, directorul departamentului de Comunicare Untold & Neversea: ,,Campania se află deja la a cincea ediție și suntem foarte încrezători în generația tânără a României. Susținem performanța în educație și ne bucurăm enorm că această campanie are ecouri foarte mari  în rândul tinerilor absolvenți de liceu din România.”