Evenimentele frumoase nu au nevoie de vreme frumoasă. Așa că noi, echipa POV21, am continuat cu organizarea Star Party Năsăud, deși vremea nu ne promitea inițial prea multe. Chiar dacă nu am putut petrece pe stadion, Casa de Cultură „Liviu Rebreanu” a fost un mediu primitor, în care am reușit să împărțim zâmbete și printre picuri de ploaie.

Astfel de evenimente înseamnă colaborare pentru organizatori, lecții valoroase pentru cei care se implică prima dată, empatie pentru persoanele care au nevoie de ajutorul nostru și o predominantă stare de bine în rândul tuturor. Sinceră să fiu, după un astfel de eveniment cu greu mă mai las dusă acasă. Poate, poate mai apare ceva și este nevoie de mine.
Vineri am sărbătorit cu mic, cu mare, ziua copilului, deși era în avans. Putem vorbi despre acea stare minunată în care simți colaborare pe ambele părți: echipa „lucrează” și oamenii vin și ajută, ori prin simpla lor prezență, ori prin mulțumirea și fericirea de pe chipurile lor. Nu te poți simți mai mulțumit decât atunci când organizezi un eveniment pentru copii și peste tot vezi copii simțindu-se bine și zâmbind. Cam așa s-ar rezuma în cât mai puține cuvinte evenimentul de vineri.
La intrare erai întâmpinat de jucării, copii pictați pe față, baloane sau brățări, în backstage susținere și încurajări pentru toți cei care urmau să facă show.

Primul care a urcat pe scenă a fost Alin Fodorca, a cărui prestație a însuflețit sala încă de la început. El a fost urmat de Mihai Turda, care a menținut aceeași atmosferă.

De asemenea, colega noastră, Diana Fiscutean, ne-a încântat cu una dintre poeziile ei pline de emoție și trăiri. Ulterior, Cheers all Stars au spart gheața în materie de coregrafie, iar cei de la The Serpents în materie de inspirație și melodii proprii. Andrei și Victor, urmați de Maria Matean, nu au fost privați de entuziasmul și energia celor din sală. Break The Beat și Cătălin Mureșan au „rupt” cu adevărat ritmul. Iar, în final, D.E.K.A și cei de la Mad House au încheiat o seară minunată pe ritmuri de rap.
A fost o seară pentru copii din partea copiilor. Pot spune că atât noi, cei din echipă, cât și cei care au vrut pur și simplu să se bucure de o seară de vineri, am învățat sau am văzut lucruri noi, am realizat ce înseamnă întrajutorarea, ce înseamnă să organizezi un eveniment, ce înseamnă să faci lumea să se simtă bine. Am învățat cum se marchează un început de vară care promite multe pentru toată lumea, inclusiv pentru Cezara. Sperăm că cei 645 de lei strânși pentru ea o vor aduce cu un pas mai aproape de vindecare.

Ana-Maria Retegan

Geanina Jarda