Ce este cel mai important nou-născutului dumneavoastră? Dragostea și căldura mamei, existente încă din timpul celor 9 luni de sarcină. Dar ce se întâmplă atunci când copilul se naște, iar mediul exterior nu promite la fel de multă siguranță și căldură?

Sistemele ergonomice de purtat bebeluși sunt soluția perfectă!

Confecționate din materiale de înaltă calitate și fiind foarte ușor de purtat de către părinte, oferă acea siguranță fizică și afectivă necesară copiiilor. De ce marsupiile „Ia-mă cu tine?” Pentru că aduc o serie considerabilă de avantaje.

În timpul celor 9 luni de sarcină, bebelușul aude neîncetat inima mamei și, fiind ținut la piept în marsupiu, îl liniștește s-o audă și după naștere. De asemenea, fiind legănat mereu și aflându-se într-un spațiu strâmt, bebelușul resimte același mediu sigur și lipsit de orice pericol, precum în burta mamei.

Marsupiile „Ia-mă cu tine” sunt o alegere avantajoasă și foarte potrivită, atât pentru deplasările mai scurte, alături de copil, cât și pentru cele mai lungi. Fiind realizate ergonomic, cu anatomia părinților în minte, ele nu obosesc spatele și aproape că nu se mai simt după câteva minute de purtare.

Modelele disponibile pe site sunt variate, atât ca aspect, cât și ca mod de utilizare. Clienții au o varietate de produse din care pot alege exact ceea ce le satisface nevoile. Alege, așadar, să-l iei cu tine peste tot și să-i oferi acea dragoste necondiționată, care îl va face să devină, în cele din urmă, un copil fericit și încrezător.

Puteți vizita site-ul aici!

  

– Advertorial