karma

Karma și legea atracției: cum să le aplici corect

"în Texte" by

Am să încep prin a vă spune câteva principii cheie. Cea mai importanta lege din Karma: „Culegi ceea ce semeni”. Această lege mai este cunoscută și ca „Legea cauzei și a efectului”. Ceea ce dăm Universului, primim înapoi. Dacă ceea ce ne dorim este Fericire, Iubire, Pace, Prietenie… Atunci ar trebui să fim fericiti, iubitori și adevarati prieteni.

Probabil ai mai auzit expresia: cei ce se aseamănă, se adună. Așa și este, dar de ce se adună? Pentru că ei gândesc cam la fel, emit vibrații asemănătoare care generează fenomene de rezonanță.
Legea atracției funcționează exact pe baza acestor fenomene de rezonanță. Deci, dacă emiți vibrații pozitive, cică atragi vibrații pozitive.

Acum că v-am atras atenția, să trecem la ce-i mai important. Cred că v-am mai zis în trecut să studiați înainte de a vă arunca la concluzii. În caz că ați ratat articolul, voila.

În primul rând, hai să vedem ce nu-i fizic corect aici.

Știm că noi în corp folosim electricitate, nu, adică asta sunt gândurile? Parcă așa auzisem aici.

Ce-i electricitatea?

Flux de purtători de sarcină, corect? Nu mă credeți pe cuvânt, căutați!

Și noi ce purtători avem? Ioni sau electroni? Și de ce?
Parcă electronii erau mai utili pentru curent, nu de alta, dar sunt mai ușori. Nu mă credeți pe bune nici aici. Căutați!
Bun. Și nu suntem în antimaterie, deci electronii sunt negativi. HA, țeapă, că toate gândurile tale sunt negative.

Acum o să mă iei, probabil, cu vibrația și frecvența.

Oscilații armonice? Atenuate cumva? Atenuate și forțate? Undele, ce rezultă în urma lor?

În fine,  frecvența… Ce însemna frecvența? Eventual în curent alternativ. De câte ori se schimbă polaritatea sursei, adică de câte ori se schimbă direcția ,,încotro împinge” ea electronii din circuit pe secundă; asta înseamnă frecvența în curent alternativ (clasa a XI-a). Adică practic cât de repede îl zgâlțâie.

Tu crezi că poți zgâlțâi ceva atât de tare încât să-i schimbi sarcina electrică? Zău?
Mai spune-mi cum știi fizică și-i înțelegi principiile. Eu am făcut curentul alternativ și sarcina electrică prin liceu. Sarcina electrică am făcut-o prin a opta, parcă. Deci dacă ai aflat ce-s gândurile (impulsuri electrice), dacă ai dat pe la liceu și chiar ai trecut a opta pe merit, știai că electronii sunt negativi. De ce? Acum e convenția asta, noroc cu ea și noroc că nu suntem în antimaterie, unde protonii sunt negativi și electronii pozitivi. Repet, e doar o convenție, pentru că universului nu-i pasă dacă e “+” sau “-“. Sunt opuse și aia e.

Deci dacă universul chiar era cu adevărat conștient sau karma ar fi funcționat, Hitler și-ar fi cerut scuze sau hoții din conducere de pe ici-colo ar fi restutuit toți banii (fără să fi fost prinși de către nimeni), ca să restabilească “echilibrul”, așa că scutiți-mă.

Karma e practic doar o scuză pentru a rămâne inert… pasiv la nedreptățile întâmplate, sau mai rău, pățite de tine însuți. Adică o formă de complicitate, în ideea că ,,Universul va… avea grijă” de asupritor.

Nu mai fiți lași, că nu-i bine. Nu de alta, dar am o știre bombă pentru voi: sunteți parte din univers. Asumați-vă responsabilitatea de adulți așa cum vă considerați.

În concluzie, tu ești karma. Eu sunt karma. Noi suntem karma. Noi o facem. Ea există doar într-un context conștient. Așa sunt de acord, dacă e restrânsă strict la asta și nu e prost generalizată la gradul de universalitate.

Student al Facultății de Electronică din Universitatea Politehnica din București - Toboșar autodidact - Profesor de tobe - Programator - Scrie versuri din clasa a șaptea - Pasionat de psihologie - Caută să-și întreacă limitele prin a-și doborî sau a-i fi doborâte ideile vechi, reclădindu-le cu argumentele nou obținute - Face parte din echipa POV21 din mai 2018 și dorește să educe lumea prin cultivarea rațiunii - Consideră că pornind de la definiții se poate ajunge la concluzii nebănuite.

3 Comments

  1. “Wow, fantastic blog layout! How long have you
    been blogging for? you made blogging look easy. The overall look of
    your website is excellent, let alone the content”

  2. Hello There. I found your blog using msn. This is a really well written article. I will make sure to bookmark it and come back to read more of your useful information. Thanks for the post. I’ll certainly return.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi