Scrisoare pentru el – „Vreau să fiu începutul”

"în Diverse" by
Timp de citit: 2 minute

 Vreau de la tine tot ce nu poți să-mi oferi. Vreau inima ta intactă și nu bibeloul spart pe care mi l-ai adus acum. Vreau sufletul tău întreg și nu bucățelele pe care mi le pui acum înainte după bunul tău plac. Vreau ochii tăi inocenți care nu au mai văzut corpul vreunei femei în schimbul privirii tale care s-a plimbat pe atâtea forme. Vreau mâinile tale neexperimentate care s-ar încurca în sutienul meu și nu degetele pricepute ce l-ar face să dispară într-o clipită

  Vreau de la tine inocență și, mai degrabă, naivitate. Iubitule, ai fi atât de ușor de modelat. Vreau de la tine ca eu să fiu începutul, vreau primele dăți, vreau ca de fiecare dată când privești cu dragoste pe cineva să te gândești la mine, vreau ca atunci când săruți pe cineva să îți apar în minte, când atingi altă fată să ai în minte doar corpul meu, vreau să fiu începutul tău ca să mă regăsesc în fiecare sfârșit pe care îl ai. 

Vreau sufletul acela nevinovat și curat, îl vreau doar pentru mine. Vreau ca atunci când pleci să te îndoiești de tot ce ai jurat să fie lege, să te închizi în casă pentru că amintirile cu mine îți bântuie locurile preferate, să nu poți să dormi în propriul pat, să simți că-ți arde pielea doar pentru că eu te-am atins, să te sufoci de dorul meu, dar să faci orice ca să mă eviți. 

Vreau să-ți urăști muzică, să îți dorești să arzi acele poze cu noi, dar să nu poți pentru că nu mi-ai mai  vedea ochii verzi de fiecare dată când singurătatea e prea grea. Vreau să nu poți să-ți aduci aminte de cei mai frumoși ani din viața ta doar pentru că eu am fost prezentă în fiecare clipă importantă pentru tine. Vreau să te urăști pentru că ai putut iubi o asemenea persoană.

Vreau să dai vina pe tine, vreau să te vezi vinovat. Vreau, dragul meu, vreau să suferi.  Nu înțelege greșit, te-aș iubi, dar m-aș schimba sub ochii tăi, din visul frumos în cel mai urât coșmar, iar tu să fii complet neputincios. Vreau să simți că nu ai putere, că ești slab, că nu meriți să trăiești. Vreau să te urăști atât de mult încât să ajungi să mă iubești înzecit, vreau să îmi dai toată puterea de a te distruge și apoi să mă privești în timp ce o fac.

Iubitule, vreau să îți fac tot ce mi-ai făcut tu mie…

 

Semnat, 

 o dorință

Elevă a Liceului Teoretic „Ion Constantin Brătianu” din Hațeg iubește literatura. Cu dorința de a scrie cât mai mult, s-a alăturat echipei POV21 pe data de 30 aprilie 2019. Este îndrăgostită de sentimente, natură și umanitate, fire analitică și realistă continuă să scrie despre ceea ce vede în jur.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*