Adio pentru totdeauna, România!
Adio pentru totdeauna, România!

Această poveste nu este despre o simplă naționalitate, ci trag un semnal de alarmă… Ne apropiem de un moment critic în care fraza „Adio pentru totdeauna, România mea dragă!” va deveni normalul.

În anul 2012, România înregistra pierderea catastrofală a 4.865.983 de români plecați afară, începând cu anul 1990.

Populația actuală a coborât la 19,494,667 de locuitori conform aproximărilor Worldometers. Tradițiile și bunurile noastre sunt pe cale de dispariție din cauza multinaționalelor și a altor piețe – societăți care au transformat România într-o piață de desfacere.

Un simplu exemplu este că în anul 1995, un număr de 16.000 de români au spart geamurile la deschiderea primului McDonalds apărut în București. În mediul economic, România este cu adevărat țara mall-urilor. Numărul centrelor comerciale din marile orașe s-a dublat în ultimii doi ani, ajungând la cifra de 124.

Tot ce am avut de preț, spiritul strămoșilor, l-am aruncat.

Am dat răgaz unor firme americane, germane și austriece să ne cumpere la un preț de nimic pe fragmente portul, fabricile, pădurile, minereurile și alte surse de valoare inestimabilă.

Să nu te mire când jumătate din salariu este luat de stat. Institutul Național de Statistică arată că un cetățean român cu salariu mediu plătește astăzi venitul pentru 2 pensionari și jumătate.

Calculele dezolante arată că în ritmul emigrării și cel al natalității în scădere, peste o generație un adult va plăti pentru 7 pensionari!

Economiile nu au fructificat nici o infrastructură, dar datoria noastră externă a ajuns la 99,814 miliarde euro. În fiecare an, vorbind despre copii și viitor, în România sunt avortați 100.000 de copii, respectiv 400 pe zi, ceea ce reprezintă aproximativ 1 din 3 copii concepuți.

Sistemul educațional a rămas învechit, un prilej bun pentru a transforma România într-un generator de mâini de lucru ieftine pentru Europa. Aproape 150.000 de elevi au părăsit sistemul educațional în anul 2016. Vorbim despre un viitor doar cu 1/3 dintr-o generație care promovează bacalaureatul.

Peste 6.000 de studenți pleacă în fiecare an să studieze la instituțiile de învățământ din afară, potrivit datelor IntegralEdu.

Nu este de mirare că românii reprezintă deja 70% din angajații Facebook, Microsoft sau Google.

Colonia românească dictată de marile corporații obligă locuitorii ei să fie cei mai prost plătiți angajați din Europa, luându-se la întrecere cu indienii și chinezii. Burebista se răsucește în mormânt.

La implicare, se poate observa cu ochiul liber că trei sferturi din oamenii ce-i întâlnești zilnic sunt avizi de educația civică. Parcă ar trăi o realitate dublă când vine vorba de apărarea unor drepturi sau o simplă votare, un drept fundamental prin constituție.

De 30 de ani, populația îmbătrânită continuă să privească cu ignoranță aspectele legate de occident. Cea tânără pare să preia elementele nepotrivite din el.

Adio pentru totdeauna, România!
Adio pentru totdeauna, România!

Regimul precedent a creat oameni fără drepturi care au cărat cu frică teroarea în spate, iar astăzi nu se mai pot adapta.

Românii nu au habar despre investiții, despre piața de desfacere. Aruncând cu piatra după antreprenorii ce muncesc din greu la burse, la bănci și afaceri proprii. Au determinat patria lor să ajungă la marginea prăpastiei.

Consumatorismul este greu înțeles… Peste 100.000 de copii se culcă flămânzi. Rezultatul este tot mai terifiant când închidem ochii la adevăratele probleme create de clasa de sus și întreținută de populația de mijloc.

Împreună am învățat în aceleași școli, am copilărit pe aceleași străzi și am ascultat de nenumărate ori ce ne rosteau adulții:

,,Aveți prea multe drepturi!”

,,Pune mâna pe carte.”

,,Nu lua anafura prima!”

,,Jucați-vă în altă poartă.”

,,Lăsați distracțiile, mergeți la muncă.”

Și de fiecare dată ceea ce ziceau tinerii suna prea libertin. Iluzionați, toți așteaptă schimbarea întotdeauna de la altcineva, nu de la propria persoană. Pe cine să facă guvernul și președintele bine prima dată?

Adio pentru totdeauna, România!
Adio pentru totdeauna, România!

Sătui de corupție, în așteptarea unei catastrofe pentru a-și spăla ochii, românii continuă să primească praf în ochi și să fie mai dezbinați ca niciodată. Ne place să achiziționăm câte un F16…  Ne mândrim doar de ziua națională cu el în loc să reabilităm obiectivele turistice.

România are o bogăție imensă atât în formele de relief, cât și în bugetul propriu. Datoriile externe cresc, deoarece dorința vecinilor europeni de a lua resursele ieftin este foarte mare, iar fără o mentalitate de secolul XXI, o conștientizare și valorificare a geniilor noastre, nu vom ajunge prea departe. Potrivit Eurostat, numărul tinerilor din România, cu vârsta cuprinsă între 15 și 29 ani în anul 2008, era 4.865.983. În 2016, s-a înregistrat o scădere de 28%. Adică am rămas doar 3.520.009 confruntându-ne cu barbaria românească, care ulterior vor și deveni contribuabili la sistemul românesc.

Trebuie să recunoaștem că tradițiile și aspirațiile românești sunt importante. Propulsate de misticismul religiei ortodoxe, ne-au ținut poporul legat în cele mai negre timpuri.

Cum italienii au Vaticanul, cum asiaticii au Tibetul, așa avem și noi ca element național, moștenirea de la Sf. Apostol Andrei. Propria simbolistică, propria modă, credințele, mâncărurile specifice și cele mai minunate băuturi ne ajută să ne afirmăm suveranitatea.

Bine s-a zis că astăzi este nevoie doar de o simplă unire… Unirea României cu românii ei.

 

1 COMENTARIU

  1. “Nu este de mirare că românii reprezintă deja 70% din angajații Facebook, Microsoft sau Google.” chiar ma indoiesc de validitatea acestei propozitii avand in vedere ca de obicei corporatiile nu fac astfel de procente publice. Daca nu te deranjeaza ca intreb – Unde ai gasit acest procent?