,,Ora Pământului” sărbătorită la Sângeorz-Băi!

"în Texte" by

Grădinița cu Program Prelungit Sângeorz-Băi în parteneriat cu Primăria orașului au organizat o acțiune de mare impact în data de 30 martie, sărbătorind Ora Pământului.

Istoria acestui eveniment

În urmă cu 12 ani, locuitorii din Sidney, Australia, au decis să fie inițiatorii unui astfel de manifest, privind o problemă actuală, și anume încălzirea globală. Ceea ce presupune acest manifest este stingerea luminii timp de o oră.

 

La acțiunea organizată în Sângeorz-Băi, au participat peste 300 de copii și adulți, care s-au conformat principiului acestui eveniment.

 

 

Întâlnirea s-a făcut în parc, unde s-au intonat cântece, s-au recitat poezii specifice, urmând ca mai apoi, să înceapă numărătoarea inversă pentru lansarea lampioanelor.

 

 

Când vorbești despre <<Ora Pământului>>, nu vorbești doar despre stingerea luminii timp de o oră, ci despre educația și cultura unui mod de viață responsabil, pe care trebuie să îl transmitem copiilor, ne-au transmis organizatorii evenimentului.

Elevă la Colegiul Național ,,Andrei Mureșanu" în clasa a X-a, profil economic. Este îndrăzneață, perseverentă și creativă. Nu se mulțumește cu puțin și încearcă să realizeze lucruri cât mai frumoase. Deși e la început în echipa POV21, dorește să acumuleze cât mai multă experiență, dezvoltându-se.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Anomalia peisajului

Anomalia peisajului

Trezește-mă din existența putredă și înfrumusețează-mă cu a ta orbire a cristalului atrăgător....
Freamăt boreal

Freamăt boreal

„Îmi erai ritmul infinitului Și rima somnului veșniciei”
Derulează înapoi