Polițiștii bistrițeni alături de elevi ai școlilor de poliție aflați în stagiul de practică și membrii echipei POV21 au răspândit astăzi, 1 Martie, venirea primăverii prin materiale informativ-preventive însoțite de câte un mărțișor.

 

,,Azi a fost prima activitate de lansare a campaniei de prevenire <<Femeia-informată și protejată>> derulată de Inspectoratul Județean de Poliție prin Compartimentul de Analiză și Prevenire a Criminalității. Materialele informativ-preventive oferite azi doamnelor și domnișoarelor pe teme ce țin de prevenirea victimizării femeii, caz de furt, tâlhărie, siguranță rutieră sau violență domestică au fost însoțite, în mod inedit, de câte un mărțișor. Activitățile preventive care au în centrul atenției femeile județului Bistrița-Năsăud vor continua pe parcursul săptămânii care vine cu expoziții, vizite și lectorate în școli organizate de polițiști.” a declarat ofițerul de prevenire al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, Ramona Sîngeorzan.

 

 

Doamnele și domnișoarele au primit cu zâmbetul pe buze și multă căldură în suflet mărțișoarele însoțite de materialele informativ-preventive.

 

 

     Echipa POV21 urează tuturor cititorilor noștri o primăvară cât mai frumoasă și prosperă!