Întrebări existențiale…

"în Diverse/Poezie și literatură" by

Este ora 17:00 și am pornit la drum. Lăsăm în urmă Bucureștii…

Coloșii de fier ce se plimbă-n noapte pe șinele ruginite din cauza ignoranței oamenilor vremii noastre, încetinesc cu un sunet straniu de frâne ce ar speria și o haită de lupi adunați pentru a urla sub lumina lunii și a stelelor.

Acești mamuți ai erei noastre ce slujesc omului, transportă droaiele de persoane plictisite, cu fețe care mai de care mai posomorâte, către nicăieri. Căci de nicăieri vin și niciunde se duc, nicicând și nicicum.

Viața lor este o autostradă în construcții care duce către moarte. Ei vegetează în iluzia că vor avea o viață de care se vor bucura, dar numai atât.

CARE ESTE SCOPUL VIEȚII TALE ȘI ÎNCOTRO TE ÎNDREPȚI?

Oamenii au devenit sclavi moderni care nu mai trag din greu ca să supraviețuiască precum sclavii din antichitate, ci trag din greu ca să primească recompensa ce îi ține în viață dar îi ține și sclavi totodată, BANUL.

Acea minte străLUCIFERitoare a proiectat această metodă prin care oamenii să fie sclavi de bună voie și să li se pară că trăiesc. În felul acesta, sclavii s-au înmulțit rapid și nu a mai fost nevoie de bici pentru a-i ține în frâu, căci biciul le stăpânea trupurile, dar banul a pus stăpânire pe sufletul lor.

Fiecare dintre acești sclavi își doresc familii și copii pe care să îi învețe “arta de a fi sclav”. Dar nu sclav ca ei, părinții care au muncit pe brânci pentru a clădi un “viitor” copiilor, ci să fie un sclav de lux, să nu fie nevoie să muncească la fel ca ei, dar totodată îi este cultivată și frica de a se ridica din această sclavie, trăind veșnic în iluzia pe care ei o numesc viață.

CE ESTE VIAȚA PENTRU TINE?

Ei care muncesc 8 ore pe zi, programul stabilit la nivel mondial pentru ca nici măcar să nu aibă timp să gândească, iar ceea ce li se pare ca gândesc și își doresc vine din subliminalul ce le-a fost indus din reclamele pe care le urmăresc inconștient, zilnic, pe oriunde se duc și care, privite mai mult de 10 secunde, pătrund in computerul lor, ” Greierul”, și îl virusează.
Fiecare om își ia în serios rolul de sclav și se pregătește intens încă din copilărie pentru a deveni cel mai bun și a se face cel mai remarcat sclav. Iar într-o zi, dacă va avea ambiție, voință și se va integra perfect in SS ( societatea sclavilor), depășind concepțiile celorlalți sclavi și devenind un sclav model si apreciat de “sclăvime” , va fi ales și învestit în funcția de marionetă pentru un mandat întreg sau până ce îl vor suspenda celelalte marionete spre satisfacția păpușarilor cărora piesa de teatru le iese excelent.

CE VREI SĂ FACI CU VIAȚA TA?

180°- Schimbând perspectiva

VIAȚA E COMPUSĂ DIN ALEGERILE PE CARE LE FACI…

Fiecare lucru pe care l-ai ales în viață, te-a condus exact unde ești acum. Ai ales până și să deschizi acest articol și să îl citești. Oare de ce? Crezi că există întâmplare?

Tocmai pentru că nu există întâmplare și pentru că fiecare alegere pe care o facem schimbă macazul, tu decizi ce vrei să faci cu viața ta.

Avem un pahar cu apă. Paharul este jumătate gol, dar este și jumătate plin cu apă. Tu îți creezi singur fericirea. Dacă vrei să fi supărat că paharul e pe jumătate gol, alegerea îți aparține. Eu aleg să beau apa și să îmi pun whisky.
Nu trebuie să gândim după un tipar anume.
Întotdeauna există cel puțin o soluție…

GÂNDIȚI ! VĂ PROVOC SĂ GÂNDIȚI !

Un lucru pe care trebuie să îl țineți minte mereu este să zâmbiți, căci ziua în care nu am zâmbit este cu adevărat o zi pierdută.

Fiecărui om i se dă după credința sa. Dacă toți îți spun să fii realist, să te gândești să îți iei o slujbă ca un om normal, atunci fii nerealist și anormal, dar fii liber, gândește, iubește. Vor fi oameni care te vor urî, dar piedici sunt mereu pe calea îngustă, pe când calea lată, pe ea umblă toată turma. E calea pierzării și a celor leneși și fără idealuri.

Un singur lucru ne aparține nouă : egoul. Alegerea.

Gândește-te la ceea ce îți dorești și dorește-ți ceea ce gândești din adâncul sufletului tău…
ALEGEREA ÎȚI APARȚINE.

– Huzur

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*