Despre Andra Gogan și înșelăciunile ei.

"în Texte" by
Timp de citit: 3 minute

Cine-i Andra, pentru necunoscători

Andra Gogan (nume la naștere Alexandra Gabriela Valentina Gogan; n. , Buzău, România) este o actriță, cântăreață, vlogger și voice-over română. Andra a intrat în Cartea Recordurilor împreună cu fratele său , Răzvan Gogan , pentru Cel mai lung concert live susținut de un copil (3 ore și 20 minute – 55 melodii) și „Cele mai multe CD-uri lansate de un copil (16 albume). Recordul a fost confirmat pe 15 septembrie 2009.

A dublat vocile din:
 • Doctorița Plușica (Disney Junior)
 • Haideți, tineri titani! (Cartoon Network)
 • Violetta (Disney Channel)
 • Phineas și Ferb (Disney Channel)
 • Cățelul blogger (Disney Channel)
 • Sofia întâi (Disney Junior)
 • Jake și Pirații din țară de nicăieri (Disney Junior)
 • Voci ale unor personaje episodice uneori secundare (Disney Junior, Disney Channel și Nickelodeon)
 • Reclame

Andra și fratele ei formează cuplul de “surori” care dublează vocile Disney Junior Andra&Răzvan Gogan.

De-a lungul timpului s-au regăsit în câteva scandaluri care, penal, se încadrează la rubrica „Înșelăciune/Furt”.

Scandalul cu un fotograf.

Click aici pentru video aici.

Mai sus aveți întreaga poveste, Dar vă voi spune pe scurt. Fotograful a acceptat să le facă un video profesionist pentru un proiect de-al lor. Nu i s-au promis bani, dar el, știind că e pentru o cauză, a acceptat. Ceea ce a urmat a fost șocul și țeapa vieții lui. Surorile Gogan beneficiau de o sponsorizare enormă din partea Kaufland, iar el nu s-a ales cu nimic. În plus, acel video era pentru Kaufland, dar el știa că îl face pentru serialul ăla de doi bani care are succes la copiii de 12 ani numit “How to become popular at high school”. 

Voi vă dați seama că stricați o generație??

Un videoclip apărut pe YouTube (Click pentru video aici) a făcut ravagii printre vloggerii români. Surorile Gogan îi atacau în nenumărate rânduri și îi acuzau de diferite lucruri. În special, bătând apropo la calitatea proastă pe care vlog-urile creatorilor români de conținut o au. A stârnit reacții, a făcut furori, dar tot ce a rezolvat Andra și Răzvan este că au atras atenția și au fost mai urâți ca niciodată. Morală- Dacă nu ești prost destul, mai ești și fudul!

Îl au model pe Ceaușescu

Ei nu văd în ograda proprie. Nu-și văd penibilul, nu își recunosc greșelile și-și neagă prostiile. Asta e dovada că fac ceva ce nu e tocmai moral, deseori întâlnim comportamente de genul în politică.

Și-a oprit mesajele pe YouTube

Primea atât de multă critică încât nu-i mai încăpea în buzunare. Așa că a ales să le oprească peste tot, mai ales pe YouTube. Practic ea își laudă contactul cu internauții, dar creează monolog, nu dialog. Într-un interviu acordat în vară pentru POV21, Andra a declarat: „La un moment dat sunt destul de puternice încât te afectează. Ce pot să fac e să încerc să nu mai văd comentariile negative. A fost așa un val uriaș de ură pentru că toți s-au luat după părerea unui vlogger în loc să gândească singuri. M-a afectat ideea că amicii pe care îi aveam pe youtube au început să spună chestii false despre mine tocmai ca să pic într-o lumină proastă și faptul că familia a fost cea mai afectată. Atunci când vezi că cineva îți insultă fata în toate felurile e normal să te afecteze ca mamă. Au fost cuvinte prea mari la adresa unor oameni care chiar muncesc. Noi trebuie să apreciem oamenii care muncesc indiferent de ceea ce fac, că ne place, că nu ne place. Măcar încearcă să facă ceva.”

Sper ca pe viitor copiii să descopere propriile valori și să și le asume bine. Să se descopere în personalități. Să-și asume mai bine greșeli și să aibă discernământ pe internet. Educația e pe atât de recomandată pe cât e și de folositoare. Am să las aici un citat drag mie.

Citiţi. Citiţi mult. Citiţi tot ce vă pică în mână. Nu-i mai ascultaţi doar pe profesori. Citiţi orice, fără discernământ. Nimic nu e mai important ca lectura, acum. Apoi, căutaţi-vă între voi. Vedeţi care citiţi aceleaşi lucruri şi înhăitaţi-vă. Numai în haită de oameni deştepţi o să reuşiţi. Unul singur dintre voi va fi mâncat. Zece însă, s-ar putea să reuşiţi. Gândiţi-vă de pe acum să-i înlocuiţi. Timpul lor trebuie să se termine. Trebuie să-i dominaţi. Dar nu cu gândul că veţi fura mai mult ca ei. Asta e calea simplă care vă va sufoca moştenitorii. Ce-o să faceţi cu milioanele într-un oraş mort? Ce-o să cumpăraţi, cu banii grămezi? La ce-ţi foloseşte un Lamborghini când n-ai o autostradă? De ce să ai o vilă într-un cartier sufocat de inundaţii? – Tudor Chirilă

 

Peterlin Cristian-Raul are 18 ani, studiază la Colegiul Național „Andrei Mureşanu” elev în clasa a XII-a, profil filologie. Este pasionat de teatru şi de misterele istoriei. Apreciază arta și filmele vechi.

1 Comment

 1. da ! multi copii din ziua de aZi se ghideaza dupa modele false
  poate citesc si cei mai mici decat voi si vor lua atitudine sa nu se mai ia dupa toti

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*