LOCUL 10 – Ilayda Ildir, 22
Ilayda a debutat în actorie în anul 2017. În acești doi ani a reușit să atragă atenția publicului prin rolurile secundare din două seriale turcești, apărute și în România: Așk Laftan Anlamaz și Söz (Jurământul).

LOCUL 9 – Hazar Ergüçlü, 27
Hazar s-a născut tocmai pe 1 ianuarie 1992. De-a lungul celor 8 ani de când lucrează în cinematografie, a interpretat numeroase roluri în filme și seriale, dintre care cele mai cunoscute sunt Medcezir/Yaman și, cel mai actual, The Protector.

LOCUL 8 – Serenay Sarikaya, 27
Lansarea Lui Serenay în carieră, la vârsta de 15 ani, a fost precedată de obținerea unui premiu special în cadrul unui concurs de frumusețe.

Concurs de frumusețe? Poți să faci chiar tu unul, la tine acasă, împreună cu produsele cosmetice de aici!

Ulterior, a refuzat oportunitatea de a reprezenta Turcia la Miss Universe, în favoarea carierei de actriță. A jucat rolul principal feminin în Yaman! Este iubita actorului Kerem Bürsin.

LOCUL 7 – Neslihan Atagul, 26
Neslihan este considerată, în prezent, cea mai frumoasă actriță din Turcia, bine cunoscută pentru rolul principal din renumitul serial „Dragoste infinită”. Este căsătorită cu actorul Kadir Doğulu.

LOCUL 6 – Irem Hervacioglu, 28
Într-un interviu, Irem declară că decizia definitivă de a deveni actriță a luat-o pe un pat de spital. „Spune-mi tu, Marea Neagră” (un serial despre fuga unei femei de soțul violent) și „Güneş” sunt doar câteva dintre serialele care o încoronează. În prezent, Irem filmează pentru reclamele brand-ului turcesc LC Waikiki.

LOCUL 5 – Deniz Baysal, 27
Ce este interesant la Denis Baysal este faptul că devine iubita lui Tolga Saritaș în noul serial „Jurământul” (un serial care abordează problematica terorismului în Turcia), după ce protagonista (Aybüke Pusat) a murit din cauza unei răni de glonț.

LOCUL 4 – Hande Erçel, 25
Hande este o actriță de religie islamică, considerată o adevărată fashion icon.

Dacă vrei să fii la rândul tău un fashion icon și să îți schimbi garderoba, avem soluția chiar aici!

A studiat Artele la Universitatea Mimar Sinan din Istanbul și a câștigat locul 2 la Miss Civilization of The World. S-a despărțit de iubitul ei, cântărețul Murat Dalkılıç, după doar un an de relație, după ce, în prealabil, i-ar fi refuzat cererea în căsătorie.

LOCUL 3 – Hazal Kaya, 28
Hazal Kaya, actrița care a „detronat-o” pe Beren Saat și i-a luat locul în topurile preferințelor arabilor! Și-a început cariera la vârsta de 18 de ani, ajungând să câștige o numeroase premii la categoria Best Actress. Este cunoscută în mod special pentru rolul principal din serialul „Feriha”.

LOCUL 2 – Burcu Özberk, 29
Această superbă actriță a jucat mai întâi în piese de teatru, iar în 2013 a apărut în primul ei serial, „Suleyman Magnificul”, în rolul lui Hurichihan Sultan. Trei ani mai târziu, în 2016, a devenit una dintre protagonistele serialului „Güneşin Kızları”, alături de Hande Erçel.

LOCUL 1 – Aybüke Pusat, 23
AND THE WINNER IS… TA-DAM!
A câștigat Miss Earth Turkey în 2014, dar nu a reușit să se prezinte la selecția mondială, deoarece filma pentru rolul lui Elif din serialul „Yaman”.

În 2017 a primit rolul principal în „Jurământul” alături de Tolga Saritaș. Cei doi se întâlneau și în afara programului, de aceea se zvonea că ar fi fost împreună. Presupunerile au fost, însă, negate de către ambii actori, aceștia declarând că sunt doar foarte buni prieteni.

Un secret al frumuseții acestor femei este îngrijirea pe care și-o acordă. Aici găsiți cele mai bune produse de îngrijire!

Cosma Todosia