Află despre otrava lor

"în Păreri și opinii/Texte" by

Dacă stai în capitală sau urmărești des știrile, sigur știi de scandalul cu clorul din apa pe care sunt supuși oamenii să o consume. De fapt nu e nimic nou în toată povestea aceasta.

Clorul din apă era de 5 ori peste limita legală în probe. Informația apare în raportul specialiştilor de la DSP Bucureşti, care spun că apa nu era bună de băut, însă Apa Nova răspunde că nu a avut motive să transmită o astfel de informație pentru că apa a fost și este în continuare potabilă și în parametrii legali.

Haideți să vedeți filtrul cu turmalină, după o folosire de 1 an de zile în baie. În imaginea de mai jos, veți vedea ce-a putut să filtreze și ce-a putut să adune acest filtru. Aveți o poză cu filtrul vechi și filtrul nou; imaginea spune totul.

Cele 5 kg de compuși chimici toxici pe care i-a prins filtrul sunt ceea ce ar fi fost în mod normal absorbit de piele sau inhalat de nas de la aburul din baie.
Se vorbește mai ales despre un compus chimic care se adaugă altor compuși chimici conținuți de apele municipale, ceea ce pune în pericol sănătatea noastră și a familiei noastre : CLORUL .

Cei mai mulți oameni asociază CLORUL cu bazinele de înot, iar cu toate acestea, CLORUL este de-asemenea găsit în apele de la robinet, în majoritatea regiunilor, iar peste 90% din populația țării noastre utilizează apă clorinată de la robinet pentru mâncare. Apa de la robinet conține foarte mult clor.
Clorul este cel mai mare dușman al pielii. Când facem baie sau duș acesta este absorbit de piele și formează oxizi de clor care, în combinație cu moleculele de grăsime din țesuturi duc la pigmentarea pielii, apariția pistruilor și îmbătrânirea pielii.

În plus, când temperatura apei este fierbinte, CLORUL creează GAZ de CLOROFORM, pe care apoi îl inhalezi. Pielea este cel mai mare organ al corpului nostru , și este foarte poros și absorbant. Se ia mai multă apă clorurată prin piele în timpul unui duș sau a unei băi fierbinți, decât dacă s-ar bea apă direct cu cana de la robinet.

Studiile arată că 2/3 din expunerea noastră nocivă la CLOR se datorează inhalării de abur și absorbției prin piele când se face duș . Un duș cald deschide porii pielii și permite absorția accelerată a CLOR- ului și a altor substanțe chimice aflate în apă.

Aburul pe care îl inspirăm în timp ce facem duș poate conține până la 50 de ori nivelul de substanțe chimice, decât apa de la robinet, din cauza faptului că CLORUL și alți compuși chimici se evaporă la o temperatura mai mică decât o poate avea apă.

Când bem apă contaminată, toxinele sunt parțial filtrate de către rinichi și sistemul digestiv. Vaporii de CLOR sunt cunoscuți a fi un iritant puternic pentru țesutul sensibil și bronșic din interiorul plămânilor, ei fiind folosiți că armă chimică în cel de-al doilea război mondial. Atenție! Inhalarea CLOR-ului este o cauza suspectă de astm și bronșită, în special la copii …, care a crescut cu 300% în ultimele decenii.

Odată ce vei afla adevărul, de ce ai continua să-ți permiți ca tu și familia ta să faceți dus cu apă de la robinet?
Că să dicutam și despre latura interioară, lucrurile stau și mai dezastruos. Lipsa oxigenului și acidoza metabolică rezultată este o componentă a fiecărei boli cunoscute. În ziua de azi, corpurile majorității oamenilor și lichidele interstițiale sunt mult mai acide decât ar trebui.

Acesta este rezultatul unei diete sărace (bogată în dulciuri, băuturi răcoritoare, exces de proteine și carbohidrați rafinați), a deshidratării, stresului și poluării mediului înconjurător. Fiecare din acestea determină creșterea acidozei, care din păcate, contribuie la apariția bolilor și îmbătrânire prematură. Pe lângă consecințele menționate, acidoza reduce abilitatea corpului de a asimila mineralele și elementele nutritive necesare.

Acidoza mai este responsabilă și pentru întărirea pereților arteriali, ceea ce ne face mai susceptibili la oboseală și boli.
Într-un corp foarte acid, menținearea pH-ului sângelui este foarte dificilă. Câteodată corpul nu are altă șansă decât să sustragă mineralele alcaline din diferite organe și alte țesuturi cum ar fi de exemplu oasele și dintii.
Dr. Otto Warburg, medic și om de știință, laureat al Premiului Nobel în 1931 pentru descoperirea cancerului, prin cercetările lui a arătat că celulele canceroase nu pot supraviețui într-un mediu alcalin și bogat în oxigen.
Bând apă alcalină, ne suplimentăm din abundență cu minerale sănătoase (formă ionică) care ajută la neutralizarea deșeurilor acide din corpul nostru. Aveți toate motivele să va echilibrați pH-ul pentru a rămâne sănătoși sau pentru a vă însănătoși.

Organizația Mondială a Sănătății a decis să inițieze o campanie prin care să aducă la cunoștințăa oamenilor de pretutindeni care sunt principalele alimente care încurajează dezvoltarea cancerului şi a celulelor canceroase din corp. Acestea sunt o parte din alimentele pe care nu trebuie sub nicio formă să le consumați!

Alimente afumate – majoritatea preparatelor sunt afumate artificial, cu compuşi chimici precum N-nitroso. Spre deosebire de produsele afumate în mod natural, cele obţinute prin afumare artificială pot provoca apariţia cancerului stomacal sau colectoral.
Somonul de crescători – Alimentaţia somonului de crescătorie este bazată pe diverse substanţe contaminate, antibiotice şi alte ingrediente care cauzează sănătăţii omului. Spre deosebire de consumul somonului sălbatic, consumul somonului de crescătorie creşte riscul apariţiei cancerului din cauza concentraţiei puternice de PCB din acesta.
Popcornul pregătit la microunde – ambalajul de pe popcornul din comerţ conţine urme de acid perfluorooctanoic, despre care s-a dovedit că este cancerigen şi poate afecta mai ales ficatul.
Alimentele modificate genetic – Adevăratul pericol pe care îl prezintă alimentele modificate genetic constă în eliberarea proteinelor nenaturale în timpul digestiei.
Chipsurile din cartofi – Acestea sunt gătite la temperaturi foarte mari ducând la producerea acrilamidei, de asemenea cancerigenă.
Carnea roşie – celulele canceroase prosperă în mediul acid generat de dietele pe baza de carne roşie. În schimb, puteţi înlocui carnea roşie cu carne de pui şi peste.
Băuturile carbogazoase – multe sortimente de băuturi carbogazoase, mai ales cele fără zahăr, conţîn aspartam, un îndulcitor artificial. Din nefericire factorii care produc cancerul sunt mult mai numeroși, decât cei amintiți mai sus.
Lista realizată de Agenţia Internaţională pentru Cercetare în Domeniul Cancerului (IARC) și Organizația Mondială a Sănătății cuprinde nu mai puțin de 118 factori (acțiuni, agenți, substanțe) care ar putea cauza cancer.
Sper că înțelegi acum de ce se întâmplă toate acestea. De ce se deschide zilnic câte o farmacie la fiecare colț de stradă. Înțelegi de ce se fac profituri imense pe spatele oamenilor bolnavi. Contactul meu cu aceste informații a venit în urma unei schimbări radicale din viața mea. Mi-am schimbat alimentația, consumând apă alcalină și ferindu-mă de otrava ambalată frumos.
Vom discuta cum combatem aceste probleme.

Student la mecatronică, Universitatea Politehnica București, pasionat de robotică, știință popularizată și literatură Sci-Fi, consilier educațional, este un iubitor al psihologiei, leadership-ului și scrisului. În conflictul dintre umaniști și realiști, acesta continuă să demonstreze unificarea dintre imaginație și logică. Adoră călătoriile lungi, puzzle-uri și strategia, filozofia și simbolistica, dar mai ales, provocările intelectuale din știință și tehnologie.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*