Model și manager la 21 de ani – Află povestea unui bistrițean de succes.

Cum și bistrițenii încep să-și urmeze visurile, a-și depăși obstacolele și a se afirma întâi în fața lor, apoi a celor din jur, îl găsim pe Vio, un tânăr ce a învățat că locurile noi pot schimba oamenii, și de altfel, îți pot da ocazii favorabile să te dezvolți, îmbinând plăcerea cu munca.

Î: Bună, Vio! Îți mulțumesc că ai acceptat să oferi un interviu pentru Revista POV21. În primul rând, pentru a te cunoaște mai bine, ce ne poți spune despre Vio Sidor?

R: Numele meu este Vio Sidor, am 21 de ani, sunt din Bistrița și m-am mutat de aproape patru ani în Oradea. Am terminat anul trecut facultatea de Științe Economice, profil Management. Sunt un tânăr ambițios și optimist, încerc tot timpul să reușesc ceea ce îmi propun.

Î: Ce înseamnă viața de model rezumată în câteva cuvinte?

R: Pentru mine viața de model înseamnă să fii mereu în centrul atenției și să cunoști multă lume nouă și de înaltă clasă.

 

Î: Cum ai apucat-o pe drumul modelingului? Te-a dezavantajat faptul că ești din Bistrița-Năsăud?

R: Când am ajuns în Oradea nu cunoșteam pe nimeni și mă simțeam oarecum singur, așa că m-am gândit să mă înscriu la un casting făcut de Agenția M.Midels;  am reușit să intru. Nu m-a dezavantajat faptul că sunt din Bistrița-Năsăud, mai degrabă m-a avantajat, mai ales că am câștigat Mister Megamodel România 2018.

 

Î: În prezent locuiești în Oradea. Care este prima persoană pentru care ai prezentat, ca model? Ce te-a determinat să continui?

R: Da, în prezent locuiesc în Oradea. Pentru prima dată am prezentat pentru Gina Butiuc, cunoscută ca și Fashion designer din Cluj-Napoca. Crede-mă, nu știu exact ce „mă împinge” să continui, însă când prezint, parcă eman cea mai puternică stare de bine.

Î: Care au fost evenimentele la care ai participat? Te-ai remarcat la vreunul?

R: Au fost multe evenimente, însă cele mai mari evenimente, cel puțin din 2018 au fost: Miss&Mister Bihor, Timișoara FSW și Transilvania FSW.

Î: Ai cunoscut designeri renumiți? Ce ai deprins de la aceștia?

R: Da, am cunoscut următoarele persoane: Gina Butiuc, Cătălin Botezatu, Adina Buzatu, Raluca Bădulescu etc. Sunt niște caractere care te  inspiră să creezi lucrurile ca la carte, de altfel de la care ai ce să înveți și, spre surprinderea mea, sunt foarte prietenoși.

 

Î: Cum au privit părinții tăi această alegere?

R: Sincer, părinții mei întotdeauna m-au lăsat să fac ceea ce vreau și ceea ce îmi place, este o postură care mi-a dat libertate să mă afirm.

 

Î: Ce ți se pare mai interesant la ceea ce faci? Faptul că ai oportunitatea de a cunoaște oameni noi, banii, călătoriile sau…?

R: Nu știu exact, îmi place să port ținute extravagante, „ieșite din comun”. Da, pot spune că unul dintre motive este faptul că ajungi să cunoști oameni noi, mai ales că eu la început, eram mai ,,distant” față  de persoanele noi, iar cel de-al doilea, faptul că descopăr prin intermediul prezentărilor locuri noi.

 

Î: Cum creezi echilibru între acest hobby și meseria de manager?

R: Hobby-ul acesta mă relaxează, culmea, mă ajută foarte mult în ceea ce prezintă domeniul de manager, la faptul cum interacționez cu persoanele și cum am început să gestionez lucrurile.

Î: Ultimul eveniment care a captat atenția publicului a fost Fashion Week; ce ne poți spune despre această experiență?

R: Ultimul eveniment care a stârnit interesul publicului a fost Timișoara FSW; pot spune că a fost un eveniment mult peste așteptările mele și a adunat un număr foarte mare de personalități –  in jur de 1000 de persoane, fapt pentru care emisiunile TV și articolele de pe rețelele de socializare au fost foarte ostentative.

 

Î: Ce mesaj ai transmite tinerilor care încă nu au curajul să-și urmeze visele? Au ceva de pierdut?

R: Le-aș transmite să-și facă curaj mai întâi să își identifice visul, iar mai apoi să-l urmeze, deoarece se vor plia perfect cu aptitudinile personale, iar după rezultate, indiferent de situație aveți de câștigat, atât o experiență, cât și o învățătură.

Mușină Maria
Mușină Maria
Elevă la Colegiul Național „George Coșbuc", dornică de a-și cunoaște propriul sine prin poezia contemporană. Este o persoană deschisă, pregătită să ofere sfaturi și să accepte la rândul ei!

Similar Articles

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare