SPECTACOL CARITABIL: 9.140 LEI pentru tratamentul Andreei

"în Evenimente" by

Aseară, în „Orașul Academicienilor”, năsăudeni și nu numai au venit să o susțină pe Andreea, fata care e suficient de puternică pentru a zâmbi în ciuda faptului că e bolnavă de leucemie.

Valea Someșului a dat dovada de solidaritate, strângând suma de 9.140 lei pentru tratamentul fetei.

Evenimentul desfășurat la Casa de Cultură „Liviu Rebreanu” a debutat cu trupa „The Serpents”, urmați în aceleași acorduri de folk de Maria Matean și trupa lui Sorin Găzdac.

A doua parte a reunit, la inițiativa lui Mihai Turda, interpreți renumiți de muzică populară: Alina Ceuca, Emilian Coruți și Oana Matei Coruți, Bogdan Berbercar, Petre Petruse și Ioan Dordoi.

Marian Guștor a fost cel care a prezentat fiecare moment și a ținut publicul implicat pe tot parcursul serii.

Întregul eveniment a fost surprins într-un mod fantastic de Mihai Onul datorită căruia spectacolul va rămâne întipărit la propriu.

Între cele două momente ale spectacolului, Gina Bontaș, alături de Mihai Turda și Ionuț Nistor au transmis mesaje de mulțumire tuturor celor prezenți în sală care vor contribui „pic cu pic” la însănătoșirea Andreei.

„Cel ce spune că este imposibil, nu ar trebui să-l împiedice pe cel care nu crede așa ceva. Dragii mei, toți cei care în seara aceasta vă aflați în această sală ne-ați demonstrat ca nu este imposibil să o ajutăm pe Andreea. Această fetiță este o luptătoare, își dorește să ajungă sănătoasă acasă la frățiorii ei. Fără dumneavoastră, fără artiștii cu suflet mare care au acceptat invitația noastră la primul apel telefonic, fără bunăvoința autorităților locale, dar nu în ultimul rând, fără întreaga echipă organizatoare POV21, acest eveniment nu era posibil. Vă mulțumesc din tot sufletul! Ne-ați demontrat faptul că nu este imposibil să o ajutăm pe Andreea.” – declară Bontaș Gina

„Putem spune că acest eveniment ne-a ambiționat și mai tare, demonstrându-ne că avem o comunitate unită și responsabilă. Văzând atâta solidaritate în orașul nostru, cu siguranță vom repeta această ispravă.” – declară tinerii din Echipa POV21 Năsăud, gazdele acestui eveniment.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*