La sfârșit, cu toții vom deveni o poveste. Să încercăm măcar să devenim una frumoasă.

TU, dragul meu, pentru mine ești cea mai frumoasă poveste de iubire, ești povestea mea și de acolo nimeni nu mi te poate lua. În povestea mea ești doar al meu, și așa vei rămăne mereu. Nu citi cu ochii atât de mari, nu te gândi că am luat-o razna. Te rog să te gândești că am sufletul plin de dor, dor de tine, de mine cum eram când te aveam, dor de noi. Când eu spuneam GATA în joaca noastră de-a iubirea era așa frumos, când mă făceai să râd până burtica îmi spunea stop era perfect, când te priveam și ca prin magie eram fericită, era totul.

TU, ai furat secretul magiei și mi-ai spus „Nu mă mai căuta!”

Clar că m-ai pus să îmi sinucid sufletul, mama îmi spunea mereu „orgoliul nu te ajută la nimic”; într-adevăr, a fost nevoie ca de această dată să îmi implor orgoliul să mă ajute. Dragul meu, ți-am scris în fiecare zi câte un mesaj pe care știam că nu o să ți le mai trimit niciodată. Un mesaj în calitate de iubită, un mesaj în calitate de fosta ta iubită.

 

26 DECEMBRIE

Iubire, mă pregătesc să vin la tine să ne batem cu bulgări, așa cum am stabilit, ca să îți treacă supărarea. Nu am uitat nici de îngeraș, o sa ne luam de mână și o să facem un îngeraș mare care să aibă grijă de noi în momentele în care ne certăm, ne iubim sau ne tachinăm… TU, o să pierzi, iubire. Oh, cum era să uit. IUUBBBIIIIRRRRREEEEEE, vreau să ne punem dorințe în timp ce ne uităm spre cer și fulgi de nea ni se topesc ușor pe față. Așa, în felul meu ciudat, care te dezamăgește, te iubesc.

@Fosta

Îți respect decizia, dacă ție îți este mai bine fără mine și mie o să îmi fie! Îți mulțumesc pentru tot ce m-ai învățat, pentru toate clipele minunate pe care mi le-ai oferit. Stai liniștit că nu o să te mai caut.

 

8 DECEMBRIE

Ți-am umarit poveștile de pe Instagram, am văzut că ai zâmbit într-o fotografie, mă întreb dacă ai zâmbit pentru că te-ai gândit la mine sau pentru că ți-a priit concediul. Îmi este dor de tine, iubire, ai grijă de tine. Aștept să mă suni când ai timp.

@Fosta

Super tare, văd că ești bine și fără mine, mă bucur pentru tine.

 

27 DECEMBRIE

Suflețelul meu, îmi este dor de tine, vreau să ne vedem, am nevoie de o îmbrățișare elicopter.

@Fosta

Sper că îți este mai bine fără mine, sper că ești mai liniștit. Sunt atât de liniștită când știu că are cine te asculta, că de consolare nu ai nevoie!

 

29 DECEMBRIE

Iubire, îmi lipsești pe zi ce trece tot mai mult. Ce faci cu sufletul meu? Vreau să ne vedem, să mă pot gogoli în brațele tale, cum știi că îmi place să o fac.

@Fosta

Îmi amintesc cu drag de zilele în care mă țineai în brațe și mă răsfățai. Stai liniștit, nu te gândi că îmi fac griji pentru tine, sunt sigură că ai găsit o amică, o prietenă foarte bună sau de ce nu o colegă care să încălzească locul meu.

 

30 DECEMBRIE

Îmi este dor să mă privești cu iubire. Până ne vom revedea te port în mintea și în sufletul meu. Nu cred că trebuie să îți mai amitesc că faci parte din aerul pe care îl respir. Am devenit dependentă de aer în combinație cu tine. Nu pot să mai respir doar aer simplu… fără tine. Te pupăcesc, suflet drag!

@Fosta

Îmi aduc aminte de cum ne priveam cu iubire, ai rămas în sufletul meu și vei rămâne mereu. Știu, că tu nu mă mai poți păstra în sufletul tău.

 

31 DECEMBRIE

Iubitule, îmi doresc ca anul care vine să ne prindă împreună, la miez de noapte să pot asculta cum inima ta bate. Te iubesc! Un an nou fericit alături de mine și la mulți ani.

@Fosta

După cum se vede în zare, încet noul an apare. Dragule, să dea Dumnezeu ca anul 2019 să fie un an bun pentru tine, plin de tot ce îți dorești. UN AN NOU PLIN DE FERICIRE!

 

1 IANUARIE

Am doi ochi care sunt nerăbdători să te vadă, am două mâini care vor să se aghețe de gâtul tău, am două buze care vor să le întâlnească pe ale tale, am o inimă care bate pentru tine.

@Fosta

Mă gândesc la momentul în care o să mă vezi pe stradă, la cum o să mă privești ca pe o străină. Mă gândesc degeaba, eu chiar am devenit o străină pentru tine.

 

2 IANUARIE

Te iubesc, te iubesc, te iubesc, daaaa, te iubesc!

@Fosta

Sentimentele care se ascund în sufletul meu nu pot fi descrise în cuvinte.

 

3 IANUARIE

Nu aveam nevoie de cuvinte ca să îți spun că te iubesc, nu aveam nevoie de cuvinte ca să simt că mă iubești.

@Fosta

Cuvintele, privirea, tot… au rămas parte din trecut pentru că tu asta ai vrut.

 

4 IANUARIE

Mai mult decât inima, sufletul și dragostea mea nu am ce să îți mai dau. Pe toate ți le dau cu drag și nu mă aștept să le primesc înapoi.

@Fosta

Văd ochii tăi peste tot în lume… Într-o zi am să plec din lumea asta cu tot ce am de la tine, nimic din ce mi-ai oferit nu o să îți returnez. Când o să plec? Nu știu dacă să decid eu sau Dumneze…!

 

5 IANUARIE

Alături de tine simt că pot să lupt, să trăiesc și să iubesc. Te iubesc!

@Fosta

Nu am putere să lupt pentru ce a fost în trecut, dar mă bucur pentru tot ce ai adus în viața mea.

 

6 IANUARIE

M-ai acceptat așa cu sunt și acum ești o parte din sufletul meu. Te iubesc!

@Fosta

Ai renunțat să mă accepți așa cum sunt. Nu renunța să accepți că încă inimile noastre bat în același ritm.

 

7 IANUARIE

Când îmi luminezi ziua cu glasul tău? Hai, iubire, mie îmi este dor de tine.

@Fosta

Unde fugi când cauți un moment de liniște? Eu ma refugiez în amintiri.

 

8 IANUARIE

Ai devenit comoara vieții mele, minunea pe care am întâlnit-o întâmplător și care m-a făcut fericită.

@Fosta

Îți mulțumesc pentru clipele frumoase care m-au ținut într-o continuă stare de fericire.

 

9 IANUARIE

Ți-am zis vreodată ce te iubesc eu pe tine? Te iubesc pentru că lângă tine pot fi eu însămi, pentru că mă faci să mă simt cum nu m-am simțit vreodată, pentru că mi-ai arătat ce înseamnă dragostea adevărată.

@Fosta

Îmi pare rău că nu m-ai mai putut accepta cum sunt eu însămi, eram fericită că lângă tine pot fi eu. Eu defapt așa cum eram nu îți aduceam fericirea.

 

10 IANUARIE

Știu că tu știi că eu te iubesc, dar simt nevoia să îți amintesc. Acum realizez că nu s-au inventat acele cuvinte care să transmită ceea ce simt cu adevărat. Te iubesc, sună atât de frumos, sper că exprimă ceea ce trebuie. Te iubesc!

@Fosta

Mi-ai cumpărat o ciocolată delicioasă, ciocolată care îmi îndulcește zilele amare pe care mi le-ai făcut. Întâmpin câteva probleme pe care vreau să le rezolvi TU!

 

CERERE DE APROBARE

 

Subsemnata, Anonim, cu domiciliul în inima ta, declar pe propria răspundere că încă nu mi-am schimbat sentimentele pentru dumneavoastră.

Prin prezenta declarație solicit aprobarea pentru:

– Un bax de ciocolată, pentru că mi-ați făcut amare zilele;

– O îmbrățișare elicopter;

– Să renunțați la acel banal BLOCK.

Acestea îmi sunt necesare pentru funcționarea inimii în mod normal.

Mulțumesc anticipat.

Semnătura,

Anonim

 

2 COMENTARII

  1. Bună telespectatori, nu prea știu cum să-i mulțumesc suficient Lordului Zakuza pentru ceea ce mi-a făcut. Soția mea m-a ignorat și m-am întors la fostul său iubit în ultimele 4 luni. Dacă nu ar fi fost pentru intervenția Domnului Zakuza, nu aș fi primit înapoi soția mea. Vraja puternică a readus-o pe soția mea în 24 de ore. Există cineva acolo care trebuie să se întoarcă la el sau la iubitul ei înapoi? Apoi, vă sugerez să vă contactați acum cu Lord Zakuza prin intermediul liniei sale WhatsApp de pe +1 740-573-9483 pentru mai multe informații. Dumnezeu să vă binecuvânteze domnule.