Dacă vrei o vacanță reușită, poți să încerci un lucru, pe care îl recomand- zboară cu un avion de tip low-cost, dacă zborul e pe o distanță de la una până la șase ore. De ce?

  1. Confortul e exact pe măsura banilor.

Dacă ești mai dolofan, o să ai ceva de rezolvat- poziția ta pe scaun. Dacă nu, poți liniștit să mergi cu low-cost-ul. Cel mai popular low-cost la nivel european este Wizz-Air-ul, o firmă ungurească. Deci, dragule călător, poți parcurge o distanță medie pe scaunele lor, care sunt cât de cât okay. De menționat este că nu fac reclamă, ci vă propun o firmă cât de cât. În avion o să te plictisești, așa că atât confortul cât ți creierul o să-ți fie la nivel „low”. Propunere- citește o carte, scrie una sau prezintă una celui din treapta sau stânga ta.

  1. Banii pe care îi investești în nu știu cine știe ce zbor, care n-are importanță, pot fi băgați într-o ieșire la „suc”. Deci, merită economisiți.
  1. Serviciile sunt ca și la „ceva mai plătit”.

Nu contează- stewardesa este drăguță cu tine mereu. Ea îți creează o parte din confortul tău exterior și interior și are datoria să fii în siguranță. Practic, este o altă mamă pentru tine. Plus că la un moment dat, începe să-ți vândă chestii faine și *inteligente* pe care le folosești în avion sau în afară, pentru tine sau ca și un cadou. Deci e o mamă cu interes, oarecum.

  1. Piloții, cu acelați scop.

Acolo n-o să găsiți vreun pilot care să dorească să te bage cu capu-n groapă, în mâinile lui stau viețile a zeci de oameni per cursă, deci nu cred că vrea să se transforme într-un kamikaze serial killer. Își face meseria, una grea, dar frumoasă.

„Când zbor cu astfel de avioane eu nu am probleme și nu găsesc prea multe probleme în servicii. Poate doar locul limitat oferit picioarelor poate fi o problemă, dar în rest, totul pare bine.” a declarat un client care a optat pentru un zbor low-cost.

„Prima dată aveam dubii, că poate o să fie după preț, și serviciile. Dar nu. Totul a fost extrem de okay, personalul a fost drăguț și zborul plăcut.”

„Totul a fost bine, nu am găsit sau semnalat probleme. Vreau în schimb să mulțumesc oamenilor adevărați, piloților, care au în grijă mulți oameni la fiecare zbor. Ei ne oferă protecție și încredere. Oameni ca ei ar trebui să ne conducă, nu doar într-un zbor. Nu îi vede nimeni, dar ei sunt acolo. Gata să se riște pentru tine. Împreună cu personalul, ei sunt îngerii noștri. Vorbim, poate, la propriu, pentru că la un moment dat suntem la 12.000 metri altitudine. Acolo, doar în mâinile lor suntem. În rest suntem vulnerabili acolo. Deschiși la orice pericol, fără pic de scăpare dacă acești îngeri fac o singură greșeală. De asta trebuie să luăm în serios munca lor, să îi respectăm și să fim în permanență recunoscători. Să nu uităm acolo că suntem toți oameni, iar respectul este omenesc.”