Sărbătorile de iarnă continuă cu un Show de Stand Up Comedy-Maraton iUmor x4, ce va fi prezentat de patru concurenți ai binecunoscutei emisiuni de pe Antena 1. Acesta va avea loc în data de 28 decembrie, începând cu ora 20:30 în Atmosphere The Club.

Cei care vor aborda subiecte din viața cotidiană, experiențe proprii si vă vor binedispune sunt Victor Drăgan, Bobi Dumitraș, Gabriel Gherghe și Petrică Iștoc.

,,N-ai spune dupa față, dar eram managerul unui Call Centre, așa că trăiesc din stand up de o lună de zile. Fac stand-up în principal despre lucruri care îmi plac sau lucruri pe care le urăsc, pe diverse gradiente. Începând pe scara asta e mult mai ok când faci stand-up despre lucruri care cumva te-au și influențat sau pe care le-ai trăit. În momentul în care faci orice fel de formă de umor, artă sau cum vrei să îi spui, trebuie să ajungi la oameni.” a afirmat Gabriel Gherghe în prima sa apariție la ,,iUmor”. Cheloo a concretizat la final reprezentația lui Gherghe: ,,După mine stand-up-ul e foarte simplu. Îți pregătești mingea, lovești în ea și mai dai și gol.”

Bobi Dumitraș este unul dintre membrii trupei Fără Zahăr, iar când reporterul de la ,,iUmor” a fost uimit de această informație, el a explicat faptul că ,,lumea râde de accentul moldovenesc și îți dai seama că daca tot se râde, hai să îl ambalăm frumos să-l vindem”. Chiar dacă la prima sa audiție juriul nu i-a oferit șansa lui Bobi de a trece mai departe, în sezonul următor acesta a revenit cu un număr mult mai bun, ajungând în finală.

La prima vedere, prezentatorii emisiunii, Șerban Copoț și Vlad Grigorescu, l-au caracterizat pe Victor Drăgan ca fiind ,,cel mai romantic concurent” și un băiat cuminte, deși reprezentația sa a fost una îndrăzneață. La finalul acesteia, juriul a fost impresionat, iar Mihai Bendeac a făcut o mică asemănare între Victor Drăgan și renumitul comediant Jerry Seinfeld, în ceea ce privește fizionomia și stilul de prezentare.

,,Prima speranță și primul gând cu care am venit e să nu o dau nasol. Din zece oameni care mă știu, aș rămâne cu doi din ei, și ăia doi ar fi mama și tata, și nu-i ok.”. Chiar dacă la început nu a prezentat urme de optimism, Petrică Iștoc s-a calificat în etapa următoare, primind două like-uri din partea Deliei și a lui Bendeac, aceștia apreciind naturalețea și relaxarea concurentului pe parcursul reprezentației, dorindu-și o continuare a numărului de stand-up, deoarece chiar au fost distrați.

Pentru a vă convinge de talentul acestor comedianți, puteți accesa link-urile de mai jos:

Gabriel Gherghe: https://youtu.be/0mOmqTI4ZEM

Bobi Dumitraș: https://youtu.be/DZM0UDqo8fM

Victor Drăgan: https://youtu.be/ERMzz7qMv1E

Petrică Iștoc: https://youtu.be/BF0GavZW5sk

Biletele se pot achiziționa online de pe iabilet.ro sau de la Sala de Jocuri Moonlight la prețul de 30 de lei. În ziua evenimentului la intrarea în club, prețul unui bilet va fi de 40 de lei. Pentru rezervări și alte informații puteți suna la numărul 0749 321 324.