A doua ediție a târgului de Crăciun la Rodna!

"în Texte" by

Odată cu venirea iernii și a frigului vine și magia sărbătorilor, magie pe care, într-un fel sau altul, o simțim cu toții. Fie că așteptăm „Florile dalbe” sau spunem ”All I want for Christmas is you”, ne bucurăm de această perioadă a anului, în ciuda rândurilor de haine cu care ne încărcăm pentru scurta plimbare pe care o facem în frigul de afară; de dragul cuiva, pentru a-i oferi un cadou sau având nevoie de provizii pentru cele mai importante zile ale acestei perioade.

 

Un sentiment puternic de bucurie ne încearcă, cei mari ne amintim cu drag de copilărie, iar cei mici încep să se gândească cu drag la cadouri, cadourile lui Moș Crăciun, la colinde, la mirosul frumos și îmbietor de brad, la cât de frumos poate fi împodobit… la câte dintre bombonelele de pe brad le-a rămas deja doar ambalajul și la vâscul din pragul ușii.

 

Primăria comunei Rodna organizează a doua ediție a Târgului de Crăciun:

  • A doua ediție se va deschide în data de 21 decembrie, de către Primarul Valentin Grapini;
  • În 22 decembrie, Trupa Sclipirici va întreține atmosfera de o manieră inedită pentru cei mici;
  • Artistul Mihai Turda va încânta publicul cu un colaj de colinde;
  • În 23 decembrie, Adina Băieșiu colindă în prag de sărbătoare;
  • Iar Moș Crăciun va împărții cadouri copiilor cuminți și ascultători.

 

Tarabele cu aranjamente specifice ne așteaptă cu drag și cu o grămadă de bunătăți, de la delicii culinare, până la capodopere ale meșteșugăriei.

A absolvit Liceul Teoretic Solomon Haliță- Sîngeorz-Băi, profil filologie, în prezent este stundentă la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației Babeș-Bolyai. A cochetat cu scrisul încă din copilărie, momente în care a schițat primele poezii care au pus de fapt bazele primei sale cărți. Până în prezent a scris două cărți. “De dorul tau...” o carte de poezii și proză scurtă “Certată cu Dragostea” un roman care surprinde perioada adolescentei. În mâna ei orice condei pare însuflețit!

Lasă un răspuns