Târgul de Crăciun, CNAM! Donații, concursuri și poze cu Moșul!

"în Texte" by

CNAM vă invită pe data de 20 decembrie, ora 9:00 să participați la Târgul de Crăciun. Aflat la cea de a X-a ediție, va găzdui un concurs municipal de League of Legends.  „Foloseste-ți puterile și demonstrează că tu și echipa ta sunteți cei mai buni.” a fost mesajul de chemare pentru încleștarea legendelor. Înscrierile s-au terminat și concursul se va desfășura în laboratoarele de informatică de la etajul doi.

„Așteptăm donații în cărți pentru anticariat, la „depozitul” din sala D19. Fiți cititori generoși!” este mesajul transmis de Camelia Toma, profesoară de limba și literatura română. Deci, ați ghicit! Găsiți cărți la prețuri bune și, mai presus de-atât, banii vor fi donați persoanelor care au nevoie de ei.

Profesorul Ciutan Brumărel ne invită la o altfel de lecție, unde poezia se contopește cu muzica. Îl vor însoți și ajuta Lucian Bichigean, Sorin Găzdac, Viorel Simionca și Emanuel Ungurean, în sala B3.

În sala B19 sunteți invitați să faceți poze cu Rock-Santa! Tot de aici puteți sorbi în liniște o cafea, așa, ca acasă. Tot liceul devine un adevărat târg. Se promit, ca de fiecare an, clătite, sandwich-uri, gogoși, budincă, sucuri și distracție!

Peterlin Cristian-Raul are 18 ani, studiază la Colegiul Național „Andrei Mureşanu” elev în clasa a XII-a, profil filologie. Este pasionat de teatru şi de misterele istoriei. Apreciază arta și filmele vechi.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*