Fabiana este un produs nou, talentat și inovativ care deja cochetează cu scena, televiziunea și YouTube-ul. Abia ce a împlinit 13 ani și a devenit cunoscută printre apropiați și colocatari prin talentul ei. Mai exact, vocea ei, pe care a dezvoltat-o încă de când era mică. Cu planuri mari pentru viitor, Fabiana a dat răspunsul câtorva întrebări. Haideți să o cunoaștem!

Î: De ce ai început să cânți şi cum ți-ai descoperit această pasiune?

R: Am început să cânt pe la nouă ani, făceam asta cu prietenii mei. Apoi, am ales să las puțin din joacă și să iau câteva lecții de canto profesioniste, să văd cum e. Acum iau ore desăvârșit profesioniste, de la tatăl Andreei Bălan. Am urmat niște ședințe de dans și le-am adorat. Melodiile pe care le-am interpretat sub îndrumarea lui, sunt marca Bălan și una dintre ele a avut cerințe din America, să fie acolo difuzată.

Î: Cine te-a susținut permanent?

R: Părinții, în general familia și oamenii cu vorbe bune. Foarte importantă pentru alegerea acestui drum a fost bunica mea. Acum sunt elevă la o nouă școală, ”Heat music talent” și am un profesor de canto ce mă îndrumă extrem de frumos spre succes.

Î: Ai vreun idol în muzică?

R: Idolul meu este Selena Gomez. După modelul ei aș vrea să ajung departe, dar cu amprentele mele. Aș vrea să urc pe marile scene ale lumii și să cânt în fața a zeci de mii de oameni. Sute de mii. La fel, aș vrea să fiu în distribuții de filme. Tot pe ea aș alege-o și ca idol în cariera teatrală.

Î: Care a fost cea mai importantă experiență?

R: Toate au contribuit cu câte ceva la minima experiență pe care o am. Cel mai mult aș vrea să evidențiez concursul ”Music my love” unde am luat locul întâi și am avut șansa de a participa mai departe la un concurs în străinătate, în Italia, unde am întâlnit un juriu extrem de bine pregătit, profesionist, format din vedete consacrate. Acolo emoțiile au fost puternice, dar am avut încredere în forțele proprii. Am cântat o melodie din repertoriul Thaliei și am luat tot locul întâi.

Î: Ce te-a marcat cel mai mult din aceste concursuri internaționale?

R: Am observat nivelul de cerință, care este mult mai mare. Concurenții au fost extrem de buni, dar aici, orice mică greșeală a costat. M-am ținut de ei și asta a fost important. Cu toate că am fost încrezătoare, m-a surprins faptul că am câștigat primul loc. M-a impresionat și lumea din afara țării noastre, care nu e foarte diferită, dar diferențele își spun cuvântul.

Î: „Gustă” străinii stilul românesc?

R: De obicei da. Avem artiști mari și muzică bună, nu văd de ce nu ar face-o. O dovadă ar fi faptul că am primit o cerință de a permite difuzarea melodiei ”Selfie” în Statele Unite ale Americii, care, să fim serioși, au o producție și un playlist impresionant vizavi de muzică!

 

Fabiana participă la concursul „Generația lui John”, un concurs pe bază de voturi. Se face un top, iar cei votați se întrec pentru a lua primul loc sau pentru a urca pe podium. Dacă apreciați munca Fabianei și doriți să participați la ierarhizarea ei într-un loc cât mai fruntaș, aici o puteți vota.
„Le mulțumesc foarte mult că mă susțin, deoarece am foarte mare nevoie de voturile lor pentru a câștiga și le urez multă sănătate, fericire și tot ce este mai bun pe lume! Și nu în ultimul rand… Sărbători fericite!” – ne mai spune Fabiana Vuță.

Mult succes!