Bucurie de Crăciun pentru copiii de la Mănăstirea ,,Nașterea Maicii Domnului”

"în Texte" by

,,Crăciunul, copile, este dragostea în acţiune. De fiecare dată când iubim, de fiecare dată când dăruim, este Crăciun.” (Dale Evans Rogers)

Elevii Liceului de Muzică ,,Tudor Jarda” împreună cu cei ai Colegiului Național „Andrei Mureșanu” doresc ca în această lună a cadourilor să le facă o bucurie copiilor din cadrul Mănăstirii ,,Nașterea Maicii Domnului” de la Piatra Fântânele.

Această bucurie constă în donarea jucăriilor, hainelor, produselor de igienă intimă și a celor alimentare neperisabile. Cei care vor să li se alăture acestor elevi dornici de a face o faptă bună, pot aduce donațiile la intrarea în Colegiul Național „Andrei Mureșanu” începând cu data de 17 decembrie, până în data de 20 decembrie. Apoi, în data de 21 decembrie, organizatorii acestui act caritabil vor merge cu darurile la copiii aflați în grija preotului Mudure și a măicuțelor. Cei de la Liceul de Muzică „Tudor Jarda” vor pregăti un alt moment minunat pentru cei mici, și anume, un spectacol de colinde.

,,Această acțiune caritabilă am început-o realizând faptul că în apropierea sărbătorilor de iarnă putem uita pentru o clipa de toate problemele noastre, care uneori nu sunt chiar atât de importante, gandindu-ne și la cei din jur. Majoritatea dintre noi avem masa plină și tot ce ne dorim, însă acei copii nu pot avea acest capriciu. Sunt mai mult ca sigur că aceștia o să ne țină minte multă vreme fiindcă le-am făcut un cadou frumos, dar mai ales pentru că o să simtă că sunt importanți și pentru alți oameni din afara mănăstirii.” ne-a transmis Sinel Serețan de la Colegiul Național „Andrei Mureșanu”, colega sa, Raluca Ani, adăugând: ,,Ne dorim să le aducem acestor copii o bucurie de Craciun, iar dacă vreți să vă alăturați nouă, orice donație ajuta!”.

Pentru detalii suplimentare, îi puteți contacta pe pagina Facebook pe cei doi elevi de la Colegiul Național ,,Andrei Mureșanu” sau pe Cristina Andreea Belei de la Liceul de Muzica „Tudor Jarda”.

Elevă la Colegiul Național ,,Andrei Mureșanu" în clasa a X-a, profil economic. Este îndrăzneață, perseverentă și creativă. Nu se mulțumește cu puțin și încearcă să realizeze lucruri cât mai frumoase. Deși e la început în echipa POV21, dorește să acumuleze cât mai multă experiență, dezvoltându-se.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*