Când muzica și skating-ul se întâlnesc cu o viață presărată cu concerte, petreceri și festivaluri noi  întâlnim un tânăr căruia muzica îi curge prin vene, care se îndreaptă cu pași alerți spre culmi înalte. Avansează pe scara experienței și a succesului datorită calităților sale, care îl prezintă a fi extrovertit, amuzant, carismatic și pragmatic, mereu înconjurat de prieteni. El este Adrian Chirilă, membru al trupei MAD HOUSE, trupă care a ieșit în evidență și a fost apreciată atât pe plan local (invitați la Festivalul Usturoiului, ediția 2018), cât și pe plan național, care întreține atmosfera în cluburile și pub-urile din oraș, și nu doar. Pentru Adrian Chirilă cariera prinde contur în Casa 9 Records, unde își petrece uneori zile întregi dedicându-se cu totul pasiunii lui. Datorită ei se poate exprima mai ușor și ne arată o parte mai puțin cunoscută din caracterul lui; i-am luat un interviu menit spre a revela tainele noii sale piese, dar și lucruri neștiute de fanii săi.
Î: Când și cum ai debutat în muzică?
R: Undeva în jurul vârstei de 14 ani, poate chiar mai devreme, am început să am contact cu muzica în adevăratul sens al cuvântului, ascultând atât trupe românești, cât și formații din străinătate. Având prieteni care se ocupau cu asta, m-am alăturat și eu și de aici a început totul.
Î: De ce ai ales drumul muzicii? Dacă te-ai ocupa cu altceva, ce ai face? 
R: Am ales muzica pentru că o percep ca pe o evadare din cotidian, ceva în care te poți regăsi, un univers în care te poți desfășura în voie fiindcă nimeni nu-ți impune nici o limită, iar dacă ar fi să fac altceva cel mai probabil ar fi tot o activitate care se leagă într-un fel sau altul de muzică.
Î: Cine crezi că a avut un rol important în ascensiunea ta în calitate de cântăreț? De ce? 
R: Nu aș putea să numesc o anumită persoană. Eu presupun că, uneori, viața însăși te îndeamnă involuntar să începi și să continui să faci anumite lucruri, așa cum s-a întâmplat și în cazul meu.
Î: Ce artiști v-au influențat pe tine și pe trupa din care faci parte? În ce fel?
R: Artiști. Ei bine, fiecare dintre noi are preferințele sale, dar în general ne-am inspirat de la artiști foarte influenți, cum ar fi Eminem.
Î: MAD HOUSE a participat la mai multe festivaluri locale, dar și naționale? Cum ai privit invitația, având în vedere că trupele invitate se aleg în funcție de preferințele publicului?
R: Întotdeauna am acceptat fără ezitare să participăm la festivaluri sau concerte, care ne-au atras într-un fel sau altul. Le-am privit ca pe o oportunitate de a transmite ceva publicului, de a-l atrage și a-l face să se simtă bine, să se distreze ascultând sau reascultând muzica noastră.
Î: Cum ți-a venit ideea pentru noua piesă? Mesajul își are originea în viața reală sau are caracter ficțional, este o metaforă?
R: Noua piesă este o „istorie” a întregii mele vieți, de când eram mic și până în prezent, bazându-se pe fapte reale și evenimente cu care a fost diversificat drumul meu până aici, așadar mesajul este o reflecție a realității.
Î: Melodia se încadrează în tiparul pieselor interpretate de MAD HOUSE sau are un stil diferit?
R: Da, melodia se încadrează în mare parte în tiparele MAD HOUSE, însă are un stil mai deosebit, în sensul că este mult mai emoțională, nu este agresivă…are un ritm mai liniștitor.
Î: Unde a fost filmat videoclipul? Aici în Bistrița sau în alt oraș? 
R: Videoclipul a fost filmat în Bistrița. Este îmbinarea unor scene realizate în diferite zone din orașul nostru.
Î: Ce tip de cărți preferi? Dar muzica?
R: Îmi plac cărțile care exploatează omul în profunzime, cele psihologice. În ceea ce privește muzica prefer genuri precum hip-hop, rock, jazz, blues.
Î: Care este sportul tău preferat? Practici vreun sport?
R: Ador skateing-ul, pe care îl și practic în timpul liber.
Î: Ai un citat după care îți ghidezi viața? Dacă da, care este?
R: Nu am un citat după care mă ghidez, însă mereu îmi propun să mă gândesc doar la prezent și să trăiesc exclusiv momentul actual, la urma urmei, prezentul e cel care contează.
Î: Cum te vezi peste 5 ani?
R: Mă văd făcând muzică în continuare, stând în studio noapte de noapte singur sau cu trupa. Îmi doresc să scoatem cât mai multe piese care să fie apreciate de public și să ajungă hit-uri, de ce nu?
Î: Ce mesaj ai pentru fanii tăi?
R: În primul rând, le mulțumesc tuturor și le apreciez la rândul meu, susținerea mai mult sau mai puțin evidentă. Vă aștept cu drag mesajele și chiar ne putem vedea la o bere, de ce nu? (râde)
În concluzie, am avut ocazia să descoperim o parte mai puțin evidentă a unui artist dedicat întru totul muzicii, care la rândul său inspiră alți tineri și care și-a făcut timp și pentru noi, niște viitori fani pe care probabil îi va întâlni la următoarele lui concerte. 
Alexandra Zahari
Ana-Maria Retegan