Antonia, pe numele său complet Antonia Clara Iacobescu (n. 12 aprilie 1989, București), este o cântăreață și fotomodel de origine română. De la vârsta de 5 ani a trăit alături de părinții săi în Statele Unite ale Americii. Antonia a trăit și crescut în statul Utah și în orașul Las Vegas din statul Nevada, unde a terminat liceul și a intrat și în lumea modelling-ului. A participat la sute de ședințe foto pentru cataloage și a ajuns să colaboreze cu agenții mari din America, cum ar fi Lenz sau Ford Models. Cântăreața povestește însă că experiența în modell-ing i-a lăsat un gust amar, din cauza rivalităților dintre manechine, deși înainte să-și dedice viața muzicii, Antonia și-a sporit popularitatea prin lansarea propriei linii de modă în parteneriat cu Ford Models, acțiune care a propulsat-o pe prima pagină a unor publicații din România.

Antonia a rămas însărcinată în luna decembrie a anului 2009. A născut în data de 28 august 2010 o fetiță, pe care a numit-o Maya Rosaria Castellano. Tatăl este Vincenzo Castellano și este nepotul lui Joshua Castellano, proprietarul clubului Bamboo. Câte luni a fost în concediu maternal, Antonia a fost nevoită să stea departe de scenă. Tom Boxer i-a găsit o înlocuitoare pentru concerte, anume Alexandra Mandache din Galați, aleasă în urma concursului „Alege Antonia” din cadrul emisiunii TV „Neața cu Răzvan și Dani”.

 

În vara anului 2011, Antonia a revenit pe scenă în noua sa carieră de cântăreață solo. Aceasta a lansat un nou single numit „Marionette” scrisă de producătorul și DJ-ul olandez Afrojack. Piesa a debutat pe poziția 96 în topul celor mai ascultate piese din România.

Antonia nu mai trebuie mult introdusă pentru că sigur o cunoașteți. Radio-ul, televizorul și toate aparatele smart au melodiile ei sau prin difuzoarele lor i-a trecut măcar o singură dată vocea superbă demnă de un mega star vocal românesc. Probabil o cunoașteți și din reclame, unde apare alături de BRomania.

Antonia se clasează pe locul 8 din 100 la frumusețe pe plan mondial, cu toate că este mămică și deja are o vârstă… e drept, deloc înaintată. Înfățișarea ei a întrecut cu mult modele de talie mondială ce se surclasau pe podium, dar iată că frumoasa româncă reprezintă poporul nostru frumos și cald. A bătut-o pe Keira Nightley și pe Selena Gomez, iar aici sunt doar două dintre numele mari de pe ecrane care s-au poziționat, după analiza unor profesioniști, sub Antonia. Locul 1 în Top 100 Cele mai frumoase femei din lume în 2018 a fost ocupat de Chou Tzuyu, cântăreață și dansatoare de origine Taiwaneză. Clasamentul a inclus celebrități din toate domeniile: muzică, actorie, sport și modă.

Antonia, în vârstă de 29 de ani, nu este pentru  prima oară când se află în topurile de frumusețe internaționale. Timp de cinci ani la rând, una dintre cele mai prestigioase publicații internaționale, Independent Critics, a inclus-o pe lista celor mai frumoase chipuri din lume, anul trecut ajungând pe locul 11 din „Top 100 most beautiful faces of 2017”.  Pentru 2018, lista finală a câștigătoarelor va fi afișată în ultima zi a lunii noiembrie.