În data de 2 noiembrie, Consiliul Județean al Elevilor Bistrița-Năsăud a organizat la Colegiului Național „Andrei Mureșanu” alegerile pentru funcțiile vacante din Biroul Executiv și cele ale directorilor de departamente în cadrul sesiunii plenare a Adunării Generale a CJE BN.
Funcțiile vacante sunt ocupate de:
Daniel Flore – Președinte – Colegiul Național „Andrei Mureșanu” Bistrița;
Horațiu Roș – Vicepreședinte – Colegiul Național „Andrei Mureșanu” Bistrița;
Paul Avram – Vicepreședinte – Liceul de Arte „Corneliu Baba” Bistrița;
Daiana Lăzărucă – Vicepreședinte – Liceul „Radu Petrescu” Prundu Bîrgăului;
Anamaria Fetti – Secretar interimar – Liceul de Arte „Corneliu Baba”Bistrița.
,,Milităm pentru centrarea sistemului educațional pe necesitățile principalilor beneficiari ai acestuia: elevii.
 Milităm pentru un sistem care să sprijine dezvoltarea atât profesională, cât și personală a elevilor. Totodată, la nivel de Consiliu Județean al Elevilor, susținem reprezentanții elevilor din școli să se implice în forurile decizionale și să-și apere ferm drepturile prevăzute în Statutul Elevului.” Ne-a mărturisit președintele Daniel Flore.
Primul proiect pe care l-au lansat noii membrii ai Consiliului Județean al Elevilor din Bistrița-Năsăud este lupta pentru scoaterea din context a așa-numitului ,,fond al clasei și/sau al școlii” din unitățile de învățământ din  județului nostru, deoarece acesta este contrar legilor din România.
Aici veți găsi formularul pe care îl puteți completa pentru a arăta faptul că noi, elevii, ne cunoaștem drepturile și luptăm pentru a ne fi respectate:  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeC8dTq0PEe5wmEiJCFYcxohCHlLxcojYst6b7QXbsZjAUonA/viewform
Le urăm mult succes celor din Consiliul Județean al Elevilor Bistrița-Năsăud pentru a avea parte numai de reușite