Tu ți-ai făcut planuri pentru acest weekend?

Nu te gândi să stai în casă! Nu știai, Alex Beudean te invită chiar pe tine cititorule la mișcare pe plaiuri transilvănene pitorești, la Colibița!

Dacă te-ai săturat să stai în casă și ai weekend-uri monotone, Alex Beudean îți propune să te alături grupului din care el face parte. Acesta organizează prima ediție a unui Fitness Camp în perioada 2-4 noiembrie. Beneficiile acestui Camp sunt multiple. Știm cu toții că vremea asta ne cam ia peste picior și ne trimite câte-o răceală neașteptată și nedorită. Aerul greoi de la Colibița împreună cu mișcare nu vor face decât să întărească imunitatea și organismul.

Acest eveniment se va susține la Hotel Boutique Roser House, iar taxa este de 800 de lei. Nu, nu e scump! Taxa include cazarea, mesele zilnice, antrenamentele complexe care zilnic sunt diferite. Unele exemple- TRX, circuite, cycling, jocuri, jogging sau stretching.

„Împreună cu Paul Herinean, vă așteptăm să vă facem un weekend activ și plin de sport. Garantăm vreme bună de sport, indiferent de meteo! Vă așteptăm cu drag!” -Declară Alex Beudean, instructor de fitness și TRX pentru POV21

Aveți ocazia să luați lecții de la profesioniști într-un loc de o frumusețe rară în oricare perioadă a anului.