Atelier digital Google, acum și la Bistrița!

0
17 views

Reprezentanţii Google din România vor realiza o colaborare în vederea organizării unor serii de întâlniri cu tineri. Adresându-se în exclusivitate celor cu vârste cuprinse între 16 şi 18 ani, aceste întâlniri au ca scop   creşterea  informării în rândul tinerilor  cu privire la  mediul online  și  instrumentele asociate.

Ei au în derulare proiectul Atelierul Digital – https://atelieruldigital.com – care se adresează în special studenţilor şi celor care vor să afle mai multe despre digital marketing, însă sunt de acord să adapteze conţinutul pentru a fi mai potrivit elevilor de 16-18 ani.

Aşadar, reprezentanţii Google organizează sesiuni de informare cu minim 70-80 de tineri în oraşul Bistrița. De obicei aleg orașe mult mai mari. Haideți să profităm de oportunitatea de a-i avea la noi.

Durata de training este de două ore.

 Bistrița nu se afla pe lista lor, am solicitat să ajungă și la noi în oraș pentru adolescenţii care sunt interesați să își găsească toate resursele necesare viitoarei lor cariere. Marți 2 octombrie, punem și Bistrița pe harta lor.

Bistrița 2 octombrie 2018, ora 13, durată 2 ore, Sala Festivă a Liceului de Arte ”Corneliu Baba” Bistrița

Pentru înscrieri: https://goo.gl/forms/OHcC1WNo1b5AzdXq1e  ”

Ne comunică creatorul evenimentului de pe Facebook, în legătură cu Atelierul digital Google, de la Bistrița!