Gura lumii-i slobodă, dar și nărăvașul gând că trebuie să te supui unor anumite standarde te cam roade. Așa că am o propunere. Hai să fim originali, prin ceva, prin orice.

Dacă îți place să te îmbraci simplu, într-o culoare (de obicei se alege negrul), atunci fă-o. Dar fă-o în stilul tău propriu. Nu imita pe nimeni, nu fii clona cuiva nelegitimă. Fii tu însuți cu vârf și îndesat. Practic lasă stilul să te aleagă, apoi adoptă-l și tu.

Bine, aici nu vorbim doar de un stil vestimentar propriu, dădeam un exemplu. Puteți fi diferiți în multe alte forme. Alegeți să fie o diversificație inclusiv în stilul vostru, asta ajută mult la integrare și la abordarea oricărui fel de situație.

Ai ceva ce doar tu deții. O amprentă. Prin asta ești divers… dar nu-i destul! Hai să ne imaginăm lumea ca pe una în care totul e la fel. Oamenii sunt toți la fel, animalele la fel, plantele de asemenea… trist și înfricoșător. Totul monoton… Bleah!

Să fii diferit înseamnă să fii special, deci hai să fim speciali. Până la urmă nu ne costă nimic. Implică-te în voluntariat! Fă un sport, fii bun în ceva – așa se aleg oamenii de corpuri omenești- și încearcă să integrezi oameni în sfera ta de acțiune, fii independent.

Originalitatea este cel mai mare dar al vieții de la bătaia inimii încoace.