Nu vorbesc aici despre seniorii noștri care se chinuie să-și perinde nasul pe la poalele Belgradului sau a Podgoritei, ci vorbesc de cei puțin mai mici, la U21. Aici am făcut o figură bună și am ieșit din grupele de calificare… neînvinși!

Cu toate că am avut o adversară de temut, Portugalia, ne-am descurcat cu ea de minune. Matematic, nu mai avem nevoie decât de niște egaluri, dar forma „copiiilor” ne prevestește doar victorii în grupa de calificare. La un scor final, adică o sumă a golaverajului, am bătut Portugalia cu 2-1 la ei acasă și am făcut egal la noi, deci un scor final… 3-2! România, peste Portugalia la fotbal! Portarul a făcut minuni pe tot parcursul meciului cu Portugalia, iar Hagi, de această dată, Ianis, a înscris un superb gol din corner.

Toate ca toate, dar echipa noastră e una foarte bună, din câte ne prezintă specialiștii. Mulți dintre jucători sunt un produs marca Gheorge Hagi și au fost sau încă sunt jucători la Viitorul Constanța. Hagi a declarat într-un interviu că el este un creator și căutător de decari și că deja a pregătit cinci dintre aceștia promiși de dânsul, fiul său aflându-se pe lista purtătorilor de „10”. A mai spus că un decar trebuie să arate celorlalți că el este decarul și că tricoul, numărul, îl alege pe jucător.

Hagi și-a făcut treaba cu fiul său care are deja experiența străinătățurilor, a lansat pe bandă rulantă jucători pentru diferite cluburi din țară și străinătate, dar a creat niște stâlpi pentru naționala României, care scârțâie la „ăia mari”. Clubul pe care Hagi îl conduce are același procentaj de „jucători marcă club” precum Barcelona, renumita câștigătoare de cupe, medalii și multe alte premii. Deci, într-un fel, noi avem o promisiune indirectă de la cel mai mare fotbalist român încă contemporan cu noi, că la națională vor intra elevi de-ai lui, instruiți și care dau pe-afară de tehnică și spirit de echipă. Important e că mulți spun că România o să ajungă departe în acest European de Fotbal, iar acești grozavi copii vor ajunge să calce pe urmele lui Stelea, Hagi, Belodedici, Popescu, Rădoi și mulți alți naționali care au adus cinste românilor.