Dacă tu, cu puterea ta mică de pe pământ ai reușit să mă faci să plutesc în cele mai îndepărtate orizonturi asta nu poate însemna decât că tu, ești un înger și eu cea mai privilegiată și norocoasă fiinţă din univers.

Dacă tu, care prin strălucirea ta mă absorbi și mă încălzești cum nimeni nu a mai reușit până acum asta nu poate însemna decât că tu ești însuși soarele iar eu sunt cel mai îndrăgit petic de pământ mângâiat de tine.

Tu, cu zâmbetul tău care mă face să plutesc. Tu, cu înălţimea la care mă chinui să ajung dar cu care m-am obișnuit și unde mi-am găsit un palat. Tu, prin tot ceea ce ești și tot ceea ce vei deveni… n-am să mă sfiesc să spun că… prin fiecare por, cu fiecare fibră și cu fiecare suflare te am și te port în mine precum obișnuim să purtăm rochiţe dacă suntem fete sau iubim mașinile dacă suntem băieţi.

Mă simt firesc să te iubesc. La fel de firesc cum este verdele frunzelor primăvara, la fel de firesc cum sunt copii care se joacă în nisip afară sau la fel de firesc cum te pui la somn noaptea. Dacă tu, o minune de om, m-ai găsit pe mine, asta cu siguranţă înseamnă că am multe de învăţat de la tine.

Dacă tu, cu puterea ta mică de pe pământ, însemni atât de mult, atât de mult te preţuiesc pentru că pot spune că din toate fiinţele din lume, tu, m-ai făcut și-ai reușit fără efort să mă faci- fericită până la ultima buclă.