Eva are 18 ani, locuiește în Londra și adoră să se exprime în orice mod posibil, fie că este scris, fotografie sau muzică. S-a născut la Constanța, iar acum este stabilită în Anglia, unde profesează ca model și fotomodel pentru a putea duce misiunea de „transmițător” al emoțiilor în alt mod, mult mai complex. Arta este o pasiune mai veche de-a ei de-a lungul anilor a încercat să o transmită cât mai bine. Eva face parte din familia LGBTQ, reprezentând litera B.

Eva a acceptat și a răspuns prompt intenției noastre de a-i lua interviu.

Cum este să fii român, tânăr, care trăiește în străinătate?

Trăiesc aici de la o vârstă fragedă, dar încă am păstrat legătura cu oamenii și tradițiile din România. Bineînțeles că sunt traiuri cu totul diferite și nu aș putea să aleg între Anglia și România. Sunt recunoscătoare că aici în Anglia tinerii ca mine și multe persoane pe care le cunosc sunt puși pe primul loc. Tinerii reprezintă aici viitorl, lucru care ar trebui să se întâmple și în România.

Cum vezi de acolo lucrurile în România?

Locuiesc aici într-o țară cu un alt nivel de civilizație, mult mai ridicat decât cel din România. Una dintre cauze ar fi că aici se pun bazele pe tineret, de la școală și până la un loc de muncă. Trebuie să se depășească acea gândire comunistoidă și tineretul trebuie să facă un pas în față.

Descrie-ne cariera ta de model de până acum.

Cariera mea de model nu a început încă propriu-zis, momentan fac shooting-uri pentru diferite case de modelling din Londra, unde încep să acumulez experiența necesară pentru lansarea mea în lumea mult mai largă pe scena modelling-ului internațional. Sunt extrem de încântată că aici nimeni din echipa de modele nu este tratat ca o bucată simplă de carne și corpul este ridicat la rangul de artă.

Cum tratează străinii românii care vor să se implice în ceva ca modelling-ul?

Nu am primit până acum nici măcar o reacție negativă. Nu-mi afectează cariera faptul că sunt româncă. Ei m-au tratat cu respect în orice domeniu, mai ales în modelling. Pentru ei nu contează că ești alb, negru, român, indian sau gay. Tot ce contează este să dai dovadă de profesionalism.

Care este cea mai mare realizare a ta?

Deocamdată cea mai mare realizare a mea este ultimul shooting pe care l-am avut acum câteva zile. E pentru o revistă de modă de aici.

Unde te vezi peste câțiva ani?

Sincer, cea mai mare realizare a mea ar fi să pot păși pe podiumul celor de la Victoria’s Secrets Fashion Show. Este extrem de greu să ajung acolo dar îmi place să fiu ambițioasă și să cred în visele mele. Deci, cea mai mare realizare a mea ar fi să fiu model pentru Victoria’s Secrets.

Care este idolul tău în viață?

În primul rând, aș spune că este chiar mama mea. De ce? Mereu am apreciat femeile puternice care știu să se afirme într-un mod frumos și sănătos pentru cei din jur.

Ai reveni în România?

Aș reveni doar pentru tradiții și obiceiuri. Sunt de mică fascinată de ele.

Care este mesajul tău pentru tinerii care vor să lupte pentru libertatea în gândire?

Să continue să lupte. Ei sunt vitorul, noi suntem viitorul. Tineretul are o voce puternică și sunt convinsă că dacă e puternică, atinge orice își propune.