Snatch (2000)

0
10 views

Mulți dintre noi ne-am dori să parcurgem în cât mai scurt timp serialele preferate și ne bucurăm de producțiile de film actuale, dar sunt momente când nimic nu se compară cu o comedie bună.

 

Am văzut recent acest film și îl recomand cu drag. E un film de comedie britanico-american, scris și regizat de Guy Ritchie, cunoscut în România ca și „Unde dai și unde crapă”; cu distribuția compusă din Benicio del Toro, Rade Šerbedžija, Stephen Graham, Vinnie Jones, Brad Pitt, Jason Statham și mulți alți actori. A fost realizat printr-un buget de zece milioane de dolari, iar coloana sonoră este compusă de numeroși artiști precum Oasis, Madonna, The Herbaliser, etc. în propriul album „Snatch: Stealin’ Stones and Breakin’ Bones”.

 

Filmul constă în furtul unui diamant de 86 de carate, crime, meciuri de box ilegale, umor negru pe alocuri și foarte multe întorsături de situație. De asemenea, având gangsteri și traficanți care se intitulează ca și „patru-degete”, „vărul Avi”, „turcul” sau Boris „lama” filmul oferă o perspectivă satirică asupra lumii interlope a Londrei.

 

E o comparație cam deplasată, dar putem asemăna acest film cu un vin: vechi, dar bun! Am încercat să nu dezvălui detaliile care merită văzute, nu citite, dar în același timp să-mi argumentez recomandarea. Așadar, dacă vrei să alungi sentimentul de plictiseală și  ai vreo două ore libere, poate vrei, alături de un prieten, să vezi un film bun; sau poate sunteți o gașcă de prieteni care dorește ceva amuzant, în locul filmelor de groază tipice. Ei bine, fiecare are propriul mod în care percepe amuzamentul. Eu, de această dată, vă recomand un „crime-comedy” cu o vechime de aproape două decenii.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=EEsIBYt6tpU

Articolul precedentPicături ruginii
Articolul următorInterviu cu tattoo artistul Șoro
„Libera me de ignem fidem scriptum est enim in ortum tenebris...”✌?? Student U.B.B. ~ Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației. Bună! Pe lângă educație, mă pasionează arta, scrisul - arta cuvântului - în mod special. Ador filosofia, ficțiunea, paranormalul, groaza, misterul, drama și îmi place să scriu, atât în proză, cât și în versuri. Valorific, prin cât mai multe detalii și, preponderent, prin narațiune subiectivă: acțiunea, impactul, latura moralizatoare și varietatea interpretărilor oferite unui text. De asemenea, în poezie, cultiv simbolism, o estetică a urâtului patologic, tristețe, nostalgie și profunzimea emoției încifrate. Îmi doresc să plasez cititorul în centrul poveștii ori să îl pun pe gânduri; să ofer idei, momente, perspective, teme și motive de reflectare sau contemplare.