Muzica electronică și distracția revin la Teaca –Teaca Summer Party 2018

"în Texte" by

August este ultima lună – calendaristic vorbind, de vară. Așadar, distracția trebuie menținută la nivel maxim, cât încă se mai poate. De aceea, în perioada 24-25 august, începând cu ora 15:00, în  Teaca, Bistrița-Năsăud, va avea loc cea de-a  4-a ediție  Teaca Summer Party.

Organizatorii anunță că acest party se va întinde pentru prima dată pe parcursul a 2 zile și 2 nopți de neuitat. Atmosfera va fi întreținută de numeroși invitați precum: MAT, Akos Vincze, ICS (ce au fost prezenți și la faimosul Untold Festival), alături de aceștia va performa și un invitat special, venit tocmai din Berlin – Moe Danger, și nu în ulimul rând, Cosmin Horațiu, un adevărat fenomen ce electrizează fiecare petrecere cu stilul lui tech-house.

Pe urmă, îi mai avem pe: ARPI, BUSHU, DARIUS VIRTIC, MIRCEA, MIKI, POL, THE REAL XPERIENCE care completează line-up-ul acestei ediții .

Toți aceștia vor incendia atmosfera cu mix-uri excepționale, oferindu-le participanților ingredientele necesare pentru a crea amintiri și momente de neuitat.

Cât despre mâncare, cei de la Taverna Dogarilor și Pasaj se vor ocupa de absolut  tot.

Pentru a avea acces la eveniment, trebuie să achiți o taxă de 25 lei/zi.

Teaca Summer  Party:

Place to be

Lasă un răspuns