Un nou festival ia naștere la Sîngeorz-Băi weekendul acesta!

"în Texte" by

În caz că n-ați aflat până acum, în Sîngeorz-Băi se organizează un festival de senzație! O gașcă de oameni faini, cu o viziune fresh despre tot ceea ce înseamnă entertainment, vă invită în data de 17, 18, 19 august în parcul stațiunii la Sîngeorz Youth Fest.

Evenimentul are la bază dorința de a oferi ceva nou comunității; în special tinerilor. Astfel că pe parcursul a 3 zile, Sîngeorz Youth Fest își propune să aducă un vibe nou orașului printr-o varietate de activități interactive, muzică și film.

Dacă ați fredonat vreodată piesa Nebun de alb la un foc de tabără sau la orice ieșire cu prietenii, ei bine, atunci aveți ocazia să o cântați live, împreună cu Emeric Imre, care va urca pe scenă în prima seară a festivalului.

În aceeași seară vor mai concerta Livia’s Band și alți artiști de muzică folk. Prima zi de festival se va încheia prin proiecția în aer liber a filmului mult așteptat, România neîmblânzită.

Sâmbătă, vibe-ul din Sîngeorz-Băi va fi unul complet diferit; pe scenă făcându-și simțită prezența- Dekka & Raul, Madhouse, Tonya, Divizia Beta, Fentăm Terra, Doidec; urmând ca Audio State să încheie seara pe ritmuri de Tech house/Techno. Trupele Jokers vor dansa între fiecare moment muzical, animând atmosfera.

În ultima zi a festivalului, foști concurenți de la X Factor și Vocea României vor cânta pentru publicul SYF: Ionuț Trif, fost concurent la Vocea României, va deschide seara, fiind urmat de trupa Vinyl, al cărei solist vocal, Tibi Titieni, a impresionat publicul X Factor în anul 2015. Această trupă promite un show de zile mari, având un repertoriu variat de piese.

Finalul evenimentului va fi marcat de alt mix autenic, livrat de către unul dintre membrii Audio State.

Pe lângă momentele de muzică și dans, organizatorii vă pregătesc și câteva surprise, adică un concurs care cuprinde următoarele probe: Treasure Hunt, Quiz-unde se vor pune întrebări de cultură generală și un Water Fight pe cinste!

Am vorbit cu câțiva dintre tinerii care se ocupă în mod direct de acest festival, pentru a înțelege mai bine ceea ce ni se pregătește!

Florin Șteopoaie- 22 de ani: „Ideea de a face ceva nou pentru Sîngeorz, diferit de folclor, există de 2 ani. Pe la sfârșitul lunii iunie am fost contactat de Florin Hodoroga, directorul casei de cultură, care mi-a spus că primarul vrea să organizeze ceva pentru tineret și mi-a cerut ajutorul în organizarea evenimentului. La inceput m-am implicat cu câtiva prieteni; pe parcurs mărindu-se echipa. Ideea conceptului e de a face ceva nou pentru Sîngeorz-Băi, asta însemnând să clădești ceva de la 0, incluzând stilul muzical, mâncarea vândută, decorul și activitățile incluse în cadrul festivalului. Eu am plecat de la ideea că în Sîngeorz nu s-au mai organizat activități dedicate tinerilor; și ai putea face ceva care să aibă o continuitate pe parcursul a mai multor ani. De asemenea, ideea de a implica tinerii în organizare mi se pare foarte bună, pentru că nu te poți aștepta ca cei de vârsta a doua să organizeze ceva pe placul tău. Sunt sigur că festivalul va avea un impact bun asupra tinerilor; și în cazul în care acesta ar avea continuitate, ar putea avea un impact major asupra orasului.”

Claudiu Ivanciuc- 23 de ani: „Prin acest festival dorim să schimbăm puțin fața orașului Sîngeorz-Băi; și să instigăm cumva la unitate sustenabilă între noi, membrii acestei comunități decimate de diferite interese.”

Raluca Morozan, 19 ani: „Sunt sigură că festivalul o să fie de succes, chiar dacă e doar prima ediție; și asta se vede după impactul pozitiv pe care l-a avut deja pe rețelele de socializare. E ceva nou pentru orașul nostru și cred că lumea e curioasă să participe la un astfel de eveniment. În plus, publicul țintă e tineretul, iar noi, cei care organizăm, făcând parte din aceeași categorie, știm ce să oferim. Cuvintele cheie sunt distracția, energia, muzica și dansul. Sunt foarte entuziasmată și aștept cu nerăbdare să dăm drumul distracției!”

Așa că nu vă faceți planuri la sfârșit de săptămână! Luați-vă o geacă în plus, cei mai buni prieteni alături; și veniți să vă bucurați de muzică, dans și cât mai multă distracție la Sîngeorz Youth Fest!

 

Andreea Cordoș

Vlad Cîrcu

 

Studentă în anul I la Publicitate, în cadrul „FSPAC” - Universitatea „Babeş-Bolyai" din Cluj-Napoca (UBB) - A fost elevă la „Colegiul Național Liviu Rebreanu”, Bistrița - Scrie de când se știe - Preocupată de relațiile interumane, psihologie, comunicare - Este membru activ al echipei POV21 din decembrie 2017 și își dorește să-și dezvolte spiritul de echipă și să contribuie la evoluția comunității din care face parte.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*