Tu știi câtă putere se găsește  într-un  simplu ghiozdan?

De curând s-a lansat cea de-a 3-a ediție a unei campanii ce în anii trecuți a avantajat zeci de copii defavorizați din zonele rurale, ajutându-i astfel cu aprovizionarea de rechizite necesare pentru un nou an școlar. Este vorba de campania Donează un ghiozdan unui copil defavorizat, care se desfășoară în perioada 3-31 august.

Ce presupune? Foarte simplu:  donarea de ghiozdane cu toate cele trebuincioase pentru școală unor copii din familii defavorizate, până în data de 31 august.

Locația unde se pot preda: sediul magazinului Armonia Naturii, magazin de produse naturiste situat la Strada Grigore Bălan.

În perioada imediat următoare,  după încheierea intervalului de predare, se va petrece –  în decursul unei săptămâni, distribuirea acestora către copii luați în vizor.

Legat de procedură:

În primă fază trebuie să-ți alegi un copil din listele pe care coordonatorii le vor publica în permanență pe pagina evenimentului (aici). Notezi numele copilului într-un comentariu la postarea cu lista și ei vor bifa  în dreptul numelui copilului. Pe urmă,  ghiozdanele se predau la magazinul de produse naturiste Armonia Naturii de pe strada Grigore Bălan (fix lângă Cămara Bunicii).

Ajutându-i pe ceilalți nu numai că  înfăptuiești  un bine pentru ei, dar ajungi să îți faci ție însuți cea mai mare favoare. Oricât de mult am nega asta, noi trăim într-un curent universal ce ne conectează sufletele și mințile. Dacă nu dăm din ceea ce avem și păstrăm pentru noi, crezi că avem ceva de câștigat?

A dărui înseamnă a arunca un pod peste abisul singurătăţii tale.