Luna august este consacrată spectacolului celest cunoscut în lume  drept curentul  de meteori Perseide. Numite după constelația din care vin, Perseidele reprezintă unul dintre  numeroasele roiuri de meteori activi dintr-un an.

Așadar, vă invităm, cu mic cu mare, să contemplăm cerul și să reflectăm pentru câteva ore la dorințele și visurile ce vă stăruie în inimă și minte. Acest eveniment este considerat o tradiție pentru coordonatorul  Găvrilă Urs. Intenționăm să sărbătorim acest eveniment cum altfel decât  prin  prisma unui Star Party de neuitat, care va avea loc duminică, 12 august pe Aerodromul din Unirea, de la ora 20:00.

Nu ai nevoie decât de trei lucruri:

  1. Curiozitate și o minte cât mai deschisă spre nou 
  2. O pătură moale.
  3. Prieteni sau familie.

Perseidele, prilej de sărbătoare într-o noapte înstelată.

Prin telescoape astronomice vă propunem să observăm împreună planetele: Marte, Venus, Saturn și Jupiter. Ulterior,  cu ajutorul unui laser astronomic  dorim să  vă integrăm într-un domeniu foarte interesant, mai precis orientarea pe cer, urmând ca apoi să facem o scurtă introducere a constelațiilor zodiacale.

Împreună,  vom depăna povești la lumina focului de tabără,  într-o atmosferă  întreținută de DJ-ul nostru, ce ne va încânta cu  muzică folk-goldies  de excepție.

Acest eveniment este recomandat copiilor, iar legat de locurile de parcare nu trebuie să vă faceți griji, acestea se găsesc lângă aerodrom.

Intrarea este liberă.

Vă așteptăm cu mare drag!