Arta vestimentară sculptată de maestra Tina Olari

"în Texte" by

Despre bistrițenii de POVeste este absolut necesar, dacă nu chiar obligatoriu – moral vorbind, să menționăm și nu numai atât, să-i aducem pentru câteva clipe în lumină. Despre oamenii pasionați de ceea ce fac și care au ajuns atât de departe datorită  vocației, talentului,  muncii și în special  ambiției lor de fier, încât ne reprezintă la nivel internațional. Tina Olari, cunoscutul designer vestimentar,  respectă cu strictețe acest tipar, uimind lumea întreagă cu rafinamentul  și  frumusețea din creațiile sale.

Despre Tina Olari mai puteți citi și aici, mai precis despre prezentarea de modă „Sublimul feminin” ce s-a desfășurat în luna martie a acestui an la Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud.

Creațiile Tina Olari reprezintă un adevărat simbol în lumea modei, fapt dovedit de numeroasele ocazii ce ne-au demonstrat fără greș acest lucru;  pentru început, să reamintim momentul marcant  în care Miss World 2015 a îmbrăcat una din creațiile faimosului designer și a defilat cu multă eleganță în fața a milioane de telespectatori. Pe lângă aceasta, se enumeră și  Miss Global China 2016, Miss Grand International 2016, Miss Top Model Of The World 2010, Miss Barcelona, Miss Spain.

Toate acestea – și multe altele, au avut tangență cu creațiile Tina Olari.

O veste îmbucurătoare pentru bistrițeni, în cazul în care  nu știați deja – ceea ce e imposibil! – este că designerul are propriul atelier în care își etalează o parte din minunate-i podoabe vestimentare tocmai aici, în orașul ei natal, Bistrița. Acesta se găsește pe strada Liviu Rebreanu, numărul 36.

 

Uneori, în creațiile Tina Olari, se regăsește ca element de unicitate absolută, pictură realizată manual, pe fiecare piesă în parte. Cei 20 de ani de creație petrecuți în atelierele sale din România sau Barcelona, fac din brandul Tina Olari un nume notoriu și o amprentă unică adusă modei internaționale.

Feminitatea și senzualitatea merg pe aceeași undă în arta  pe care o înfăptuiește Tina Olari, reușind să divulge exact  tainele esențiale din purtătoarea comorii. Fie că vorbim de o  rochie de seară, de una de mireasă sau de o simplă rochie casual, nu trebuie neglijată eleganța, rafinamentul și elementul ce conferă un plus de fascinație –  poate chiar și mister, acesteia.

De curând, designerul ne-a surprins cu noua sa operă: o pereche de pantofi decorată cu… cristale Swarovski! Și nu unul sau două, ci chiar 1000! Îi puteți observa în imaginea de mai jos, postată de însăși Tina Olari.

Lasă un răspuns