WTF Rock Festival, drum liber la distracție!

"în Texte" by

Way Too Far Rock Festival, prescurtat, WTF, este un festival organizat în Bistrița-Năsăud, un eveniment care își propune să ofere publicului o experiență muzicală completă, prin îmbinarea mai multor genuri rock, dar și prin întâlnirea pe aceeași scenă a unor nume vechi, consacrate, cu artiști ai momentului. Way Too Far își propune, de asemenea, prin line-up-ul diversificat, o anulare a barierelor între artiștii și iubitorii diverselor genuri de muzică rock. Way Too Far este un eveniment care, chiar dacă are și o latură de entertainment, pune mai mult accent pe calitatea producțiilor muzicale, astfel încât publicul să fie conștient de faptul că asistă, în primul rând, la un concert unde primează mesajul artistic.

Evenimentul dispune de un spațiu vast de desfășurare, în apropierea aerodromului, cu zonă de camping temporară, dotată cu utilități pe perioada festivalului. Pe perioada evenimentului se vor desfășura activități din categoria entertainment. De asemenea, va exista o zonă comercială care va deservi publicul prezent la festival.

Sponsor principal: Bergenbier

Parteneri: Consiliul Județean, Centrul Județean pentru Cultură.

Colaboratori: Soundtechnik, Sinton Expert, Plan B, Cafenea Corso, Copacul de Cafea, Brikada, Casa EMA, Kaya WE / Print & Kulture, Prompt Communication.

Parteneri Media: Observator Bn, Zile si Nopti

Sponsori: Coca-Cola, Crama Harsian, Zimmo, Hotel Metropolis, Hotel Codrisor, Cocktails & Dreams, Amicii Building

Eveniment recomandat de Rock FM

Prezentat de Cristian Hrubaru

PROGRAM:

10 august- The EMP, Trees Orchestra, 7 Pași, Grimus, Altar, Celelalte Cuvinte;

11 august- Iarba Fiarelor, The Mono Jacks, Punkarta, Coma, Robin and the Backstabbers, Taxi;

12 august- Ethernus, Riot Monk, Days of Confusion, Byron, Omul cu Șobolani, Vița de Vie;

Prețul biletelor include acces general pe tot parcursul festivalului și camping. Copiii cu vârste de până la 10 ani au acces gratuit.

Peterlin Cristian-Raul are 18 ani, studiază la Colegiul Național „Andrei Mureşanu” elev în clasa a XII-a, profil filologie. Este pasionat de teatru şi de misterele istoriei. Apreciază arta și filmele vechi.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*