Se anunță atmosferă de sărbătoare în Pasul Tihuța

"în Texte" by

Se anunță atmosferă de sărbătoare în Pasul Tihuța, chiar în acest weekend. Este o destinație agreată de cei care iubesc miturile, distracția, atmosfera de basm, concertele extraordinare de muzică rap, hip-hop, rock, folk sau muzică populară! Mai mult, organizatorii promit și surprize pentru copii, ateliere, concursuri, demonstrații și aventuri cât cuprinde:

Festivalul Usturoiului în Ținutul Contelui Dracula se organizează încă din 2013, a devenit o tradiție, care te conduce pe un alt tărâm, unul magic.

Se anunță bunătăți tradiționale, show-uri culinare, spectacole cu foc, târg, jocuri pentru copii în aer liber, observații astronomice cu  echipa POV21, ateliere, concursuri, demonstrații și provocatoare activități sportive și de aventură!

La cea de-a VI-a ediție care se va desfășura pe 28 și 29 iulie, organizatorii nu se lasă mai prejos și fac tot posibilul să vă cucerească, oferindu-vă un program cu totul special care debutează sâmbătă, 28 iulie, pe Pășunea Rusu din Pasul Tihuța, cu un spectacol susținut de majoretele de la Cheers All Stars.

Nu vor lipsi nici savuroasele și atât de îndrăgitele piese folk presărate de glumele și umorul lui Vasile Bancea, Sorin Borzoș și Claudiu Copaciu, ne asigură organizatorii.

Alexa Dragu & Silviu Murariu vor cânta și ne vor încânta.

Iarba FiarelorMad House și craioveanul Lino Golden (cu a sa deja celebră piesă, Panamera) vor încinge atmosfera înainte de show-ul îndelung așteptat al celor de la PARAZIȚII, care vor încheia apoteotic spectacolul zilei de sâmbătă.

Pentru duminică, 29 iulie, avem o nouă serie de surprize care încep cu un spectacol extraordinar de muzică populară susținut de Marius Ciprian PopSuzana și Daciana Vlad, Virginia Linul și Marinela Clapău.

Concursul offroad enduro Cupa Dracula 2018 organizat de clubul Rain 4X4 Bistrița este destinat bistrițenilor (dar și celorlalți de prin împrejurimi, ce se vor încumeta să-și tureze motoarele la maximum) pasionați de curse, adrenalină și trasee de poveste pe dealurile din Ținutul Contelui Dracula.

Seara pe scenă va debuta cu un concurs dedicat tinerelor talente – invitate să-și măsoare abilitățile și limitele într-o competiție care se va lăsa cu multe aplauze și premii consistente.

Seara de duminică la Festivalul Usturoiului în Ținutul Contelui Dracula se va încheia cu un concert rock susținut de trupa New Jersey Bon Jovi Tribute Band. Activă din 2007, trupa este cotată drept cel mai fidel tribut BON JOVI din lume. Formaţia este originară din Italia, fiind formată din muzicieni profesionişti a căror misiune declarată este aceea de a aduce în faţa publicului aranjamentele orchestrale identice cu cele originale şi savoarea inconfundabilă a unui show Bon Jovi. Din recuzita celor de la New Jersey Bon Jovi Tribute Band nu lipseşte nici celebra chitară cu grif dublu, care dă sonoritatea caracteristică piesei „Wanted Dead or Alive”.

 Nu ratați Festivalul Usturoiului în Ținutul Contelui Dracula! Noi, echipa POV21, suntem acolo și vă așteptăm cu mare drag să petrecem împreună.

 

A absolvit Liceul Teoretic Solomon Haliță- Sîngeorz-Băi, profil filologie, în prezent este stundentă la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației Babeș-Bolyai. A cochetat cu scrisul încă din copilărie, momente în care a schițat primele poezii care au pus de fapt bazele primei sale cărți. Până în prezent a scris două cărți. “De dorul tau...” o carte de poezii și proză scurtă “Certată cu Dragostea” un roman care surprinde perioada adolescentei. În mâna ei orice condei pare însuflețit!

Lasă un răspuns