Dacă v-a fost dor de un eveniment inedit, unde muzica și distracția să fie nelipsite, aflați că echipa POV21 organizează un super party în data de 14 iulie, de la ora 17, în pădurea Schullerwald!
 
Pentru ca toată lumea să se distreze, genurile muzicale vor fi variate! Mihai Turda va încânta publicul cu muzică populară, iar trupa Madhouse își propune să facă un show în stil rap, ca de fiecare dată. Vor fi acolo și vor concerta Diana Porca și Dan Buzan, pentru iubitorii de folk-rock, dar vor fi nelipsiți și următorii: Silviu Avram, Mădălina Marti, Antonia Jarda, Mălina Denisa Pop, Deka sau Medina Maria Dărăban.
 
Ne-am propus ca evenimentul să fie unul de excepție, așa că pe lângă programul muzical, am pregătit pentru public și mult dans! Trupa Cheers All Stars va fi, de asemenea, pregătită să facă spectacol; iar Andrei Tarniță vine cu surprize neașteptate pentru cei prezenți!
 
Dar asta nu e tot: pentru after-party vă predăm microfoanele și vă invităm la un karaoke de excepție!
 
Nu i-am uitat nici pe cei mici. Pentru ei am pregătit o serie de picturi pe față, realizate pe loc de două tinere artiste, care vor aduce zâmbete pe chipul copiiilor.
 
 Le mulțumim pentru sprijin și implicare partenerilor noștri: Municipiul Bistrița, Life Care, EMA Grafix, Casa Ema și Yves Rocher care au și ei de oferit câteva surprize, adică premii pentru tombola la care vă invităm să participați!
 
Intrarea va fi liberă, însă nu se vor putea cumpăra băuturi la locație. Nu uitați să vă aduceți o pătură și cât mai mulți prieteni, alături de care să vă simțiți bine la POV21 Summer Party!