Reign este serialul meu de suflet, fără exagerări. Atunci când l-am descoperit, habar nu aveam câtă emoție o să mă încerce și cât de multe o să învăț din întâmplările care au avut loc.

În jurul anului 1557, la curtea Valois a reginei Caterina de Medici din Franța, sosește Mary Stuart, regina Scoției; pentru a se căsători cu Francis, urmașul tronului francez. Cei doi sunt logodiți de la vârsta de 6 ani, dar oare dragostea urmează aceste reguli stabilite de alții și face față sutelor de comploturi care au loc la orice curte regală?

Omul de încredere al Caterinei de Medici este nimeni altul decât Nostradamus, faimosul clarvăzător. În momentul în care Mary ajunge la curtea franceză, Nostradamus o avertizează pe Caterina că sosirea acestei fete va aduce într-un final moartea lui Francis.

Caterina, care are o încredere oarbă în Nostradamus, se îngrijorează și face tot posibilul pentru a o alunga pe Mary de la curte, iar când vede că nu reușește, încearcă să o ucidă.  Totuși, cineva care stă ascuns în catacombele palatului, care are acces în spatele zidurilor fiecărei încăperi, o avertizează pe Mary de fiecare dată. Cine este acest personaj dubios și ce urmărește?

Ce se întâmplă, totuși, când fratele chipeș al lui Francis se îndrăgostește iremediabil de Mary? Va face ea față tuturor comploturilor dușmanilor săi și încercărilor Caterinei de a o ucide? Îi va face dragostea reciprocă dintre ea și Francis, invincibili? Și oare previziunea lui Nostradamus se va împlini într-un final?

Este un serial superb, plin de acțiune, dramă, sacrificii, istorie și personalități puternice. Aveți trailer-ul aici, dar eu zic să dați o șansă primului episod.

 

 

Articolul precedentSă nu uiți
Articolul următorCuvinte
Studentă în anul I la Publicitate, în cadrul „FSPAC” - Universitatea „Babeş-Bolyai" din Cluj-Napoca (UBB) - A fost elevă la „Colegiul Național Liviu Rebreanu”, Bistrița - Scrie de când se știe - Preocupată de relațiile interumane, psihologie, comunicare - Este membru activ al echipei POV21 din decembrie 2017 și își dorește să-și dezvolte spiritul de echipă și să contribuie la evoluția comunității din care face parte.