Seară de scurt-metraje la Colegiul Național Liviu Rebreanu

"în Texte" by

Consiliul elevilor de la CNLR reușește de fiecare dată să surprindă, organizând activități cât mai interesante și mai interactive pentru elevi.

Marți seara a avut loc în curtea liceului o proiecție de scurt-metraje, unde au fost invitați atât elevii cât și profesorii.

Acest proiect a fost lansat la inițiativa președintelui consiliului- Mara Mare și a vicepreședintelui Mihai Iacob, cu sprijinul doamnei bibliotecare Alina Creț și al domnului profesor Dan Coman, care a ținut o scurtă introducere.

Atmosfera a fost una extrem de plăcută. Lumea a venit cu pături de acasă și s-a instalat pe iarbă, asistând la o proiecție extrem de frumoasă de scurt-metraje românești.

Subiectele acestora au fost relațiile dintre părinți și adolescenți, maturizarea și asumarea unor lucruri; și lista continuă. Scurt-metrajele au fost diferite, iar cei prezenți au fost încercați de sentimente de amuzament, tristețe, admirație etc.

Această proiecție a fost a doua parte din cadrul activității Rebreanu Fiesta și va avea, desigur, continuitate.

Ne bucurăm că în Bistrița au loc, în ultimul timp, tot mai multe evenimente și momente dedicate comunității și mai important, tinerilor.

Colegiul Național Liviu Rebreanu nu este lipsit de persoane cu inițiative și ar fi păcat să nu încurajăm aceste demersuri care ne oferă posibilitatea de a ne apropia unii de ceilalți și de a petrece un timp cât mai plăcut împreună.

Studentă în anul I la Publicitate, în cadrul „FSPAC” - Universitatea „Babeş-Bolyai" din Cluj-Napoca (UBB) - A fost elevă la „Colegiul Național Liviu Rebreanu”, Bistrița - Scrie de când se știe - Preocupată de relațiile interumane, psihologie, comunicare - Este membru activ al echipei POV21 din decembrie 2017 și își dorește să-și dezvolte spiritul de echipă și să contribuie la evoluția comunității din care face parte.

Lasă un răspuns