Și cum primul eveniment din vara aceasta nu s-a putut lăsa așteptat prea mult, echipa POV21 organizează în premieră la Năsăud, pe stadionul orășenesc, în data de 1 iunie, o seară specială dedicată întregii comunități; dar mai ales tinerilor și copiiilor.
Vă așteptăm, începând cu ora 20, să vă bucurați alături de noi de o seară petrecută sub clar de lună, unde veți putea privi planetele prin telescoape astronomice, asistând la un program inedit, organizat cu ocazia zilei copilului.
Intrarea este liberă, însă participanții vor dona la intrare o jucărioară pentru copiii instituționalizați din localitate.
Va dansa trupa Cheers All Stars, coordonată de coregrafa Roxana Lăpuște, iar muzica live va fi asigurată de Diana Iftimie și Puri Bogdan; Manciu Mihai; Trupa Bloom; Trupa MadHouse și Trupa D.E.K.A.
Pentru ca cei mici să fie într-o bună dispoziție, am pregătit o serie de picturi pe față, realizate de Roxana Moldovan și Doris Sălăgean.
Veți primi brățări colorate fluorescente și veți asista la videoproiecții pe un ecran de 4 m, jocuri de lumini, putând participa la tombola noastră cu premii și la lansarea de lampioane, care ne dorim să fie cât mai spectaculoasă.
Organizatorii vor asigura publicului vin fiert și ceai fierbinte, iar copiii vor primi dulciuri din partea SC Blacteea SRL.
Acest eveniment este organizat de echipa POV21-Năsăud, având ca parteneri SepiaPrint și Consiliul local Năsăud, cărora le mulțumim.
Nu uitați să vă aduceți pături pentru a vă instala pe gazonul stadionului și haine suplimentare în caz că se face frig.
Vă așteptăm să petrecem împreună o seară cât mai frumoasă, demnă de POVestit!