Once Upon A Time (A fost odată ca niciodată)

0
37 views

Once Upon A Time este un serial de care am prins tare drag încă de când l-am descoperit prima dată pe internet. Acesta reușeste să aducă în același cadru toate poveștile din copilărie și toate personajele din lumea basmelor. Mi-a fost dor de așa ceva.

Totul începe pe tărâmul Pădurii Fermecate, când la nunta dintre Albă ca Zăpada și Făt-Frumos apare Regina și îi blesteamă pe toți cei din regat să ajungă pe alt tărâm unde vor uita unii de ceilalți. Însă în momentul în care cei doi află că vor avea un copil, apelează la Gepeto, care creează un dulap magic pentru a le putea trimite copilul departe, spre a scăpa de blestem.

Astfel, blestemul se dezlănțuie și toate personajele din lumea poveștilor ajung în lumea reală, unde au noi indentități și nimeni nu știe cine a fost celălalt pe tărâmul fermecat. Albă ca Zăpada este învățătoare, Regina este primarul orașului și singura care își amintește de blestem; iar Făt-Frumos se află în comă datorită faptului că a fost grav rănit de oamenii Reginei atunci când a luptat pentru a-și așeza copilul în dulapul fermecat.

Fetița celor doi eroi se numește Emma și a fost trimisă de dulapul magic la marginea unei păduri din lumea reală, unde este găsită de cineva și dusă la un orfelinat. Viața sa nu este ușoară și mereu este urmărită de faptul că nu își cunoaște părinții. Ce nu știa ea este faptul că va avea un rol foarte important în viața celor ce au iubit-o.

Când Emma împlinește 28 de ani, la ușa sa bate un personaj special care îi spune că a venit momentul să readucă finalurile fericite în viața personajelor din povești.

Emma este produsul dragostei adevărate dintre cei mai mari eroi ai timpurilor: Albă ca Zăpada și Făt-Frumos, dar va îmbrățișa oare acest statut și această misiune importantă? Va reuși Emma să le reamintească părinților săi și celorlalte personaje, cum ar fi Cenușăreasa sau Scufița Roșie, că au fost cândva personaje de basm? Vor reuși oare Albă ca Zăpada și Făt-Frumos să își trezească iubirea uitată de acest blestem crunt?

E un serial superb care m-a transpus în perioada copilăriei și care m-a ținut cu sufletul la gură de-a lungul fiecărui sezon.. 

Trailer-ul aici.