To the world – scrie o confesiune!

0
24 views

Interact Bistrița-Nosa organizează ceva inedit, ce nu aveți voie să ratați! Acest eveniment este pentru cei care țin să se confeseze, să lase pe hârtie o parte din sufletul lor, din ceea ce au trăit, iubit, pierdut sau înțeles. E o oportunitate pentru fiecare de a fi cât mai creativ, dar și cât mai sincer cu sine!

Mai multe despre eveniment ne spun organizatorii:

Toată lumea are secrete și lucruri personale despre ei înșiși, care nu sunt ușor de împartășit cu ceilalți. Cu toții ne dorim ne protejăm împotriva criticilor și tachinărilor, deci momentele rușinoase nu sunt primul lucru pe care îl împărtășim cu ceilalți. 
Inspirat de artista din New Orleans, Candy Chang, care oferă oamenilor șansa de a marturisi aceste gânduri fără a fi nevoiți se simtă vulnerabili față de lumea exterioară, Interact Bistrița-Nosa te invită sa împărtășești un gând sau un secret important, scriind o confesiune în intervalul 10 mai-5 iunie în una din locațiile alese de noi: Brikada, Pasaj, Vienna Café, Atelierul de cafea și Erin’s Pub; CNAM, CNLR, Sanitar, Infoel, Arte sau poți completezi formularul sub anonimat din linkul de mai jos. Fiecare locație are un loc unde găsești o urnă, foaie și pix. 
După, vom organiza o expozitie mișto cu toate confesiunile, mai multe detalii mai târziu!”

Completează aici formularul sub anonimat.