Noaptea Muzeelor- în căutarea „comorii”!

0
15 views

Așa cum v-ați obișnuit în fiecare an, Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud dă startul unui eveniment inedit și anume, Noaptea Muzeelor!

Sâmbătă, 19 mai 2018, începând cu ora 18:00 vă invităm la cea de-a XIV-a ediţie a Programului European „Noaptea Muzeelor”.
Porțile principalelor secții muzeale existente în județul Bistrița-Năsăud – Muzeul Bistrița, Casa Argintarului, Muzeul Grăniceresc Năsăudean și Muzeul de Artă Comparată Sângeorz Băi- vor putea fi vizitate gratuit, în intervalul orar 18.00-24.00 (ora de intrare a ultimului vizitator este 23.45).
An de an oferta acestui eveniment cultural de amploare, dedicat circuitului muzeal și evenimentelor conexe, s-a diversificat, aducând în peisaj evenimente noi, destinate publicului de toate vârstele.
Ediția din acest an cuprinde o serie de noutăți. Astfel, la Muzeul Bistrița, de la ora 20.30 se va desfășura un concert de muzică jazz avându-o ca protagonistă pe artista Oana Laura Mureșan.
O altă noutate cu totul deosebită, o reprezintă proiectul special gândit pentru vizitatori, traseul interactiv digital ”Salvează-ți camarazii !” creat prin aplicația Questo, prin care publicul va descoperi singur spațiul muzeal, expozițiile și poveștile din spatele exponatelor, într-o manieră modernă, pe placul tuturor.
Tot ce aveți de făcut este să descărcația Aplicația QUESTO pe care o găsiți aici: QUESTO

Intrați apoi în secțiunea Bistrița și alegeți misiunea ”Salvează-ți camarazii!”.

Detalii despre programul evenimentului găsiți aici:

Noaptea Muzeelor- În căutarea  „comorii”!

Nu mai sta pe gânduri! Go and have fun!